Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΣΗΤΕΙΑΣε νέα τροχιά ο Σύλλογος Φίλων Μουσικής Σητείας  με την σκυτάλη να...

Σε νέα τροχιά ο Σύλλογος Φίλων Μουσικής Σητείας  με την σκυτάλη να περνά στους νεότερους από τα καταξιωμένα μέλη(BINTEO)

Ανοίγει τις πόρτες του ο Σύλλογος Φίλων Μουσικής Σητείας για να περάσουν οι νέοι, οι νεότεροι να πούμε πιο σωστά, με τα «ιστορικά» μέλη που δημιούργησαν αρχικά και στη συνέχεα έκτισαν την μεγάλη πολιτιστική του παρουσία , να  μην διεκδικούν θέση στο νέο διοικητικό συμβούλιο, στη χτεσινή εκλογική διαδικασία, με την εξαίρεση του μαέστρου Γιώργου Φουρναράκη, μια «εγγύηση» για την ομαλή συνέχεια.

Μια τολμηρή απόφαση και θαρραλέα, που στοχεύει σαφώς στο νέο αίμα και τις καινούργιες ιδέες που μπορούν να εμπλουτίζουν το Σύλλογο, στη νέα του πορεία έχοντας παρακαταθήκη τα 11 σημαντικά χρόνια δημιουργίας.

Από την ιδιαίτερη, συγκινησιακά φορτισμένη εκλογική διαδικασία, μετά την καταμέτρηση, προέκυψαν τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, που θα συγκροτηθεί  σε σώμα τις αμέσως επόμενες μέρες.

Είναι ο Γιώργος Φουρναράκης, η Αριστέα Κακουράκη, η Όλγα Κωνσταντουράκη, η Ελπίδα Χατζιδάκη, ο Χαράλαμπος Μπιζανάκης.

Βέρα Περάκη: Τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου

Με συγκίνηση αλλά και με επίγνωση του βάρους της απόφασής της να αποχωρήσει από διοικητική  θέση, η πρόεδρος του Συλλόγου, Βέρα Περάκη  που μαζί με όλα τα μέλη του  απερχόμενου Δ.Σ κατάφερε να υλοποιήσει πολλές και διαφορετικές πολιτιστικές δράσεις.

«Αποχωρούμε από το Σύλλογο Φίλων Μουσικής και είμαι χαρούμενη ,γεμάτη», δήλωσε η Βέρα Περάκη. « Περάσανε ήδη 11 χρόνια από τότε που ανοίξαμε  το Σύλλογο και αρχίσαμε να κάνουμε εκδηλώσεις .Είναι η ώρα και ο σύλλογος ανανεωθεί . Τα παιδιά που μπαίνουνε  είναι εξαιρετικά όλα , είναι μέλη του συλλόγου ,έχουν ζήσει το σύλλογο από μέσα  και δουλεύουνε πολύ. Θα είμαστε δίπλα τους ,μαζί τους ,να τους βοηθάμε.

Κάνοντας μία αναδρομή στα χρόνια που πέρασαν, ούτε εμείς οι ίδιοι δεν μπορούσαμε να φανταστούμε πως μπορέσαμε να κάνουμε τόσα πράγματα ,είτε αυτό λεγόταν μεσογειακό φεστιβάλ ,είτε αποκριάτικες και  χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις ,  καλικαντζαράκια, τις «Μουσικές Της  Φωτιάς» τις θεατρικές παραστάσεις».

Όπως είπε η Βέρα Περάκη, αυτά τα έντεκα χρόνια ήταν «τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου» και υποσχέθηκε «πολλά περισσότερα πράγματα και εκπλήξεις ,καινούργιες και φρέσκες ιδέες» και ευχαρίστησε τον κόσμο για τη στήριξη του στις πρωτοβουλίες του Συλλόγου όλα αυτά τα χρόνια»

Μαρία Ελληνικάκη: Παραδίδουμε τον Σύλλογο στην επόμενη γενιά

«Έχουμε κάνει πάρα πολλά πράγματα θα τα θυμόμαστε σε όλη μας τη ζωή», είπε η Μαρία Ελληνικάκη που επίσης αποχωρεί από διοικητική θέση.

«Υπάρχουν χιλιάδες πράγματα τα οποία έχουμε μέσα μας και είναι αυτά που θα  λέμε για πάντα», είπε, χαρακτηρίζοντας τη μέρα διεξαγωγής των εκλογών, χτες, «συμβολική», αφού, «παραδίδουμε το σύλλογο στην επόμενη γενιά με πολύ μεγάλη χαρά και αισιοδοξία ότι θα κάνουμε ακόμη καλύτερα πράγματα στο μέλλον για τη Σητεία». Και ευχαρίστησε όλον τον κόσμο που στηρίζει και αγκαλιάζει τις δράσεις του Συλλόγου Φίλων Μουσικής Σητείας.

ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

http://STYLE100FM.GR

RELATED ARTICLES

Τελευταία Νέα