Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου, 2023
spot_img
ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΣΗΤΕΙΑΣτο γραφείο του υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Σητείας την ομότιμη καθηγήτρια  Ιστορίας...

Στο γραφείο του υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Σητείας την ομότιμη καθηγήτρια  Ιστορίας του Πανεπιστημίου  Αθηνών κ. Μαρία Ευθυμίου

Στο γραφείο του υποδέχτηκε σήμερα το πρωί ο Δήμαρχος Σητείας κ Γιώργος Ζερβάκης την ομότιμη καθηγήτρια  Ιστορίας του Πανεπιστημίου  Αθηνών              κ. Μαρία Ευθυμίου, μετά την πολύ ενδιαφέρουσα και εξαιρετικής σημασίας       ομιλία της, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Πολύκεντρο του Δήμου Σητείας  με    πρωτοβουλία της Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας Σητείας.

Ο κ Ζερβάκης προσέφερε στην κ. Ευθυμίου ως ενθύμιο το έμβλημα της πόλης που απεικονίζει το  Ενετικό Φρούριο της Καζάρμας και ένα φωτογραφικό         άλμπουμ αρχαιοτήτων, ενώ εξέφρασε τις ευχαριστίες του για την μοναδική     ευκαιρία που έδωσε στους Σητειακούς να γνωρίσουν τα ισχυρά σημεία του     Ελληνισμού στη διάρκεια των περίπου 3.500 ετών της καταγεγραμμένης              Ιστορίας του.

Η κ. Ευθυμίου χαρακτήρισε τους Σητειακούς ιδιαίτερα φιλίστορες και                   φιλομαθείς,  αφού για περίπου τρεις ώρες στην κατάμεστη αίθουσα του          Πολύκεντρου  παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον την ομιλία της.

Ο Δήμαρχος Σητείας  ευχαρίστησε επίσης θερμά τη  Δημοτική Επιτροπή                Ισότητας Σητείας για την πρωτοβουλία και εξέφρασε την επιθυμία για τη     διοργάνωση και άλλων παρόμοιων συναντήσεων.

 

RELATED ARTICLES

Τελευταία Νέα