Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου, 2023
spot_img
ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΣΗΤΕΙΑΣυγχαρητήριο μήνυμα Δημάρχου Σητείας στους επιτυχόντες στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Συγχαρητήριο μήνυμα Δημάρχου Σητείας στους επιτυχόντες στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

 

Συγχαρητήριο μήνυμα Δημάρχου Σητείας στους επιτυχόντες στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

 

 

 

 

Απευθύνω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους νέους και τις νέες του Δήμου μας, που είδαν τις προσπάθειές τους να επιβραβεύονται και πέτυχαν την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

 

Άξιοι συγχαρητηρίων είναι επίσης οι εκπαιδευτικοί και οι γονείς οι οποίοι, στις ιδιαίτερες συνθήκες που ζούμε, υπήρξαν αρωγοί και συμπαραστάτες των παιδιών.

 

Στα παιδιά που δεν πέτυχαν τον στόχο τους, εύχομαι η εμπειρία αυτή να αποτελέσει την αφετηρία για πιο δυναμικές και αποφασιστικές προσπάθειες, προκειμένου να κατακτήσουν τα όνειρά τους.

 

Με την ευκαιρία, θέλω να καλωσορίσω στην πόλη μας τους επιτυχόντες στο Τμήμα Επιστημών Διατροφής & Διαιτολογίας του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου και να τους διαβεβαιώσω ότι ο Δήμος και η τοπική κοινωνία θα είναι κοντά τους.

 

Εύχομαι σε όλους καλή πρόοδο και καλή σταδιοδρομία.

 

Ο Δήμαρχος Σητείας

 

Γιώργος Ζερβάκης

 

 

 

 

 

 

 

 

Με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής των αποφοίτων της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας, θέλω να συγχαρώ όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες του Δήμου μας, για την επιτυχία τους στις φετινές πανελλήνιες εξετάσεις.

 

Για τα παιδιά που κατάφεραν να πετύχουν σε αυτήν την πρώτη δοκιμασία της ζωής τους και κάτω από τις δύσκολες αυτές συνθήκες που βιώνουμε, η επιτυχία είναι η ανταμοιβή της προσωπικής τους επίπονης προσπάθειας και η ικανοποίηση ότι οι κόποι και οι αγώνες πολλών χρόνων ευοδώθηκαν.

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν επίσης οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί για τη συνδρομή και συμπαράστασή τους.

 

Στα παιδιά που προσπάθησαν αλλά δεν κατάφεραν να εισαχθούν, θα ήθελα να υπενθυμίσω πως το μέλλον δεν κρίνεται από μια πρόσκαιρη αποτυχία, αλλά από πολλές δοκιμασίες, με επιμονή, πίστη και προσήλωση σε σταθερούς στόχους.

 

Καλή ακαδημαϊκή χρονιά και καλή πρόοδο σε όλους.

 

 

                                                                    Ο Δήμαρχος Σητείας

                                                             

                                                                      Ζερβάκης Γεώργιος

 

 

 

 

 

 

 

 

 

RELATED ARTICLES

Τελευταία Νέα