Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΣΗΤΕΙΑΣυζητήθηκε σήμερα στην Επιτροπή Περιβάλλοντος και Χωροταξίας της Περιφέρειας Κρήτης, η Μελέτη...

Συζητήθηκε σήμερα στην Επιτροπή Περιβάλλοντος και Χωροταξίας της Περιφέρειας Κρήτης, η Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του έργου « Έργα προστασίας ακτογραμμής ανατολικά του λιμένα Σητείας Π.Ε. Λασιθίου»,

                                                    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 

 

Συζητήθηκε σήμερα 28/2/2023 στην Επιτροπή Περιβάλλοντος και Χωροταξίας της Περιφέρειας Κρήτης, η Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του έργου

« Έργα προστασίας ακτογραμμής ανατολικά του λιμένα Σητείας Π.Ε. Λασιθίου», παρουσία των μελετητών και του Δημάρχου Σητείας κ. Γιώργου Ζερβάκη.

 

Ο Δήμαρχος και οι μελετητές απάντησαν σε ερωτήσεις και προβληματισμούς των μελών της επιτροπής σχετικά με το συγκεκριμένο έργο, τονίστηκε η αναγκαιότητα της άμεσης κατασκευής του δεδομένου ότι θεωρείται το σημαντικότερο ίσως έργο υποδομής για την περιοχή της Σητείας, ενώ διευκρινίστηκε ότι μετά την ολοκλήρωση της υπογραφής των περιβαλλοντικών όρων και την εξασφάλιση από το Δήμο της χρηματοδότησης με 4 εκατ. ευρώ από το Ταμείο Ανάκαμψης, θα επισπευσθούν οι διαδικασίες για την άμεση δημοπράτηση του έργου.

Ο κ. Δήμαρχος ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον πρόεδρο και τα μέλη της Επιτροπής που αποδέχτηκαν τις παρατηρήσεις σχετικά με τους όρους που έθεσε η υπηρεσία, προκειμένου προχωρήσουν άμεσα οι διαδικασίες.

RELATED ARTICLES

Τελευταία Νέα