Παρασκευή, 14 Ιουνίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΣΗΤΕΙΑΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΓΝΚΥ ΣΗΤΕΙΑΣ :Το Νοσοκομείο Σητείας αιμορραγεί!!!!

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΓΝΚΥ ΣΗΤΕΙΑΣ :Το Νοσοκομείο Σητείας αιμορραγεί!!!!

Το Νοσοκομείο Σητείας αιμορραγεί!!!!

Έπειτα από το αναπάντεχο ατύχημα της ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ Αναισθησιολόγου μας, κρίνουμε επιτακτική την ανάγκη να ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΕΙ ΑΜΕΣΑ Ιατρός αναισθησιολόγος στη Μονάδα μας .

Δε νοείται Μονάδα Υγείας χωρίς τη συγκεκριμένη ειδικότητα. Δεν είναι μια Ειδικότητα μόνο για την κάλυψη των πρωινών τακτικών χειρουργείων, είναι μια Ειδικότητα ζωτικής σημασίας για τα ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ, από μια ανακοπή έως και ένα τροχαίο ατύχημα που δυστυχώς λόγω της επισκεψιμότητας της περιοχής κατά τη θερινή περίοδο αυξάνονται πολύ περισσότερο.

Λαμβάνοντας ως γνώμονα και τη γεωγραφική Περιοχή που εξυπηρετεί το Νοσοκομείο μας, η οποία έχει χαρακτηριστεί με το Π.Δ.131/Α/1987 Α΄ Άγονη και Προβληματική, την τεράστια απόσταση που πρέπει να διανυθεί σε κακό οδικό δίκτυο ώστε να υπάρξει πρόσβαση σε άλλα Νοσοκομεία κυρίως στην συγκεκριμένη  περίπτωση μη εφημερίας Αναισθησιολόγου Ειδικότητα ζωτικής σημασίας και για λόγους Δημοσίου συμφέροντος και προστασίας της ανθρώπινης ζωής, να εξετάσετε το πρόβλημά μας με την δέουσα προσοχή, ως αρμόζει στην συγκεκριμένη περίπτωση.

Καλούμε τον Υπουργό Υγείας να λάβει γνώση της κατάστασης και να ΔΙΟΡΙΣΕΙ ΑΜΕΣΑ την Ιατρό η οποία έχει λάβει την αντίστοιχη θέση Ειδικότητας Αναισθησιολογίας σύμφωνα με την τελευταία Προκήρυξη της Μονάδα μας.

Να τονίσουμε επίσης ότι συνεχίζουν να υπολειτουργούν λόγω έλλειψης Ιατρικού προσωπικού η Παθολογική και Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου μας.

Σας αποστέλλουμε την ανακοίνωσή μας για να γνωστοποιήσουμε την ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΗ και ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ  κατάσταση του νοσοκομείου μας λόγω παντελούς έλλειψης Αναισθησιολόγου, για τις ΑΜΕΣΕΣ δικές σας ενέργειες προκειμένου εντός της επόμενης εβδομάδας να δώσετε λύση.

 

 

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου εργαζομένων του Νοσοκομείου Σητεία

RELATED ARTICLES

Τελευταία Νέα