Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου, 2023
spot_img
ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΣΗΤΕΙΑΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ  ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΣΗΤΕΙΑΣ (Σ.Φ.Ν.Σ.)  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ  ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΣΗΤΕΙΑΣ (Σ.Φ.Ν.Σ.)  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ                                                          Σητεία 3-12-2021

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΣΗΤΕΙΑΣ (Σ.Φ.Ν.Σ.)

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ενόψει της «Βραδιάς Αγάπης» την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021 στο Sitia beach hotel προτεραιότητα όλων μας είναι η ασφάλεια και η πιστή τήρηση των υγειονομικών μέτρων για την προστασία από την Covid-19 και την αποφυγή διασποράς του ιού. Για τον λόγο αυτό και για την αποφυγή συνωστισμού ενημερώνουμε τους συμπολίτες μας που έχουν προμηθευτεί το κουπόνι εισόδου για την εκδήλωση να προσέλθουν  νωρίτερα, στις 18:30,  στον χώρο του ξενοδοχείου. Είναι απαραίτητο να έχουν μαζί τους το πιστοποιητικό εμβολιασμού και την αστυνομική τους ταυτότητα για τον έλεγχο στην είσοδο. Στην αίθουσα της εκδήλωσης είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας για όλους τους καθήμενους, τηρουμένων των αποστάσεων.

Η  υπεύθυνη στάση όλων μας και η τήρηση των οδηγιών που θα δοθούν από τους υπεύθυνους στον χώρο της εκδήλωσης είναι συστατικά για να πετύχει η «Βραδιά αγάπης» τον ανθρωπιστικό της σκοπό. Συστρατευμένοι σε αυτόν το σκοπό όλοι οι συντελεστές της εκδήλωσης πέραν του πιστοποιητικού εμβολιασμού θα φέρουν μαζί τους και το αρνητικό αποτέλεσμα rapid test, στο οποίο θα έχουν υποβληθεί την προηγούμενη ημέρα.

Ενωμένοι όλοι μαζί με ασφάλεια και σεβασμό μπορούμε να κάνουμε το καλύτερο για τον συνάνθρωπο, και το καλύτερο για το Νοσοκομείο μας.

Από το Δ.Σ. του Σ.Φ.Ν.Σ.

RELATED ARTICLES

Τελευταία Νέα