Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΣΗΤΕΙΑΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΗΤΕΙΑΣ: ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ...

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΗΤΕΙΑΣ: ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ !

 

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ Για να βάλουμε φρένο στη σχεδιασμένη υποβάθμιση του Νοσοκομείου μας.

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ

Να πάρουμε τη κατάσταση στα χέρια μας.

– Φίλες και Φίλοι το Νοσοκομείο μας κινδυνεύει.

– Χωρίς Νοσοκομείο δεν υπάρχει ανάπτυξη.

– Δεν υπάρχει πρόοδος.

-Δε υπάρχει αύριο για μας και τα παιδιά μας.

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ

ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

1)Στις 11:00 το πρωί, Η Συντονιστική Επιτροπή παραδίδει  ψήφισμα με τα αιτήματά μας στη διοίκηση του Νοσοκομείου, στην 7-ΥΠΕ και στο Υπουργείο Υγείας 2)Στις 5:00 το απόγευμα ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ ΣΗΤΕΙΑ-ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ και 3)Και στις 6:30 το απόγευμα, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΑ ΠΛΑΤΑΝΑΡΙΑ, ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ.

Δηλώνουμε ότι εάν η κυβέρνηση δείξει αδιαλλαξία, εάν δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματά μας, οι κινητοποιήσεις θα επαναληφθούν ΑΜΕΣΑ και σε υψηλότερους τόνους.

ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΙΣΩ

Σητεία 13/9/2023

Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΕΡΓΙΝΗΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΔΑΝΔΟΥΛΑΚΗΣ ΚΩΣΤΗΣ ΖΩΓΡΑΦΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΚΑΝΑΒΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΠΕΛΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΩΛΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ ΚΟΖΥΡΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΡΟΥΠΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΡΙΘΑΡΑΚΗΚΣ ΝΙΚΟΣ ΜΑΝΤΑΛΙΩΤΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΛΙΑΝΙΤΑΚΗΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΝΙΚΟΣ ΝΟΥΣΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΦΡΑΓΚΑΚΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΦΡΑΓΚΙΑΔΑΚΗ ΓΩΓΩ ΦΩΤΕΙΝΑΚΗ ΣΤΕΛΛΑ ΧΡΥΣΟΥΛΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΒΙΚΥ

 

 

RELATED ARTICLES

Τελευταία Νέα