Τετάρτη, 4 Οκτωβρίου, 2023
spot_img
ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΣΗΤΕΙΑΣχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ) Δήμου Σητείας –                   Ερωτηματολόγιο για...

Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ) Δήμου Σητείας –                   Ερωτηματολόγιο για τις μετακινήσεις των κατοίκων.

Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ) Δήμου Σητείας –

                  Ερωτηματολόγιο για τις μετακινήσεις των κατοίκων.

O Δήμος Σητείας, συμμετέχοντας στην παγκόσμια κινητοποίηση για το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία και επιδιώκοντας την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών, ανέλαβε την πρωτοβουλία για την εκπόνηση Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ) με στόχο τη λειτουργική και αισθητική αναβάθμιση του δημόσιου χώρου της πόλης και των οικισμών του με έμφαση στη Σητεία.
Οι στρατηγικές βιώσιμης κινητικότητας αφορούν στην προώθηση του περπατήματος, του ποδηλάτου, της δημόσιας συγκοινωνίας και των συλλογικών μορφών μετακίνησης, της οδικής ασφάλειας, την προαγωγή των ήπιων μετακινήσεων και εν γένει στην αλλαγή των προτεραιοτήτων στο σχεδιασμό της κινητικότητας στην πόλη.

Στη διαδικασία εκπόνησης του ΣΒΑΚ Σητείας η ενεργός συμμετοχή των πολιτών είναι ιδιαίτερα χρήσιμη προκειμένου να καταγραφούν οι ανάγκες και να αποτυπωθούν οι πραγματικές συνθήκες.

Για το σκοπό αυτό έχουν συνταχθεί τα παρακάτω  ερωτηματολόγια που απευθύνονται σε κατοίκους του Δήμου Σητείας. Είναι ΑΝΩΝΥΜΑ και η συμπλήρωσή τους ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ, θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τους σκοπούς της έρευνας. Ο χρόνος συμπλήρωσης δεν ξεπερνά τα 10 λεπτά.

Παρακαλούμε όλους τους ενδιαφερόμενους πολίτες για τη συμπλήρωση τους

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις στη δ/νση  sitiasvak@gmail.com.

 

  1. Ερωτηματολόγιο για μετακινήσεις κατοίκων:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdH49nkUW9VgVPERyHUbJPKI2bN7s0Hc2CEIUGT2IcVldE-dA/viewform?vc=0&c=0&w=1&flr=0

 

  1. Ερωτηματολόγιο για μετακινήσεις γονέων:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScpiUao62sKLnQs7efIA-TnPyY6z2wgBGM8cB99SUAAkOR4tA/viewform?vc=0&c=0&w=1&flr=0

 

Σχετικές διευθύνσεις:

 

ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΣΗΤΕΙΑΣ

 

RELATED ARTICLES

Τελευταία Νέα