Πέμπτη, 25 Ιουλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΛΑΣΙΘΙΣύλλογος παραγωγών πωλητών λαϊκών αγορών Ν .Λασιθίου: Υπόσχεται σε πωλητές και καταναλωτές...

Σύλλογος παραγωγών πωλητών λαϊκών αγορών Ν .Λασιθίου: Υπόσχεται σε πωλητές και καταναλωτές ότι θα κάνει ότι είναι δυνατόν για να βελτιωθούν οι συνθήκες στις λαϊκές αγορές.

Την Πέμπτη 27 Ιουνίου 2024 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του προέδρου της Ομοσπονδίας Σωματείων Πωλητών Λαϊκών Αγορών Παραγωγών Επαγγελματιών Αγροτικών και Βιομηχανικών Ειδών Ελλάδος εκτός Αττικής και Θεσσαλονίκης κ. Στέφανου Τομαρόπουλου, της εκπροσώπου της Ομοσπονδίας στο νομό Λασιθίου κα. Κουτρουλή Φωτεινής και της προέδρου των παραγωγών Ν. Λασιθίου κα Μπαγορδάκη Εριέττα με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Ανάπτυξης κ. Σωτήρη Αναγνωστόπουλο παρόντος του Αντιπρόεδρου της Βουλής κύριο Γιάννη Πλακιωτάκη.

Πρωτεύων θέμα της συνάντησης ήταν η απόσυρση των άδικων προστίμων που έχουν επιβληθεί σε παραγωγούς και εμπόρους που δραστηριοποιούνται στην λαϊκή αγορά του Αγίου Νικολάου. Έχοντας γίνει οι απαραίτητες νόμιμες ενέργειες από την  νέα δημοτική αρχή συζητήσαμε τον τρόπο που θα διαγραφούν από την ΑΑΔΕ μαζί με τους τόκους και τις προσαυξήσεις.

Ένας γολγοθάς των δραστηριοποιούμενων στην λαϊκή αγορά του Αγίου Νικολάου φτάνει στο τέλος του μετά από πολλές συζητήσεις και συναντήσεις με υπηρεσιακούς παράγοντες και πάντα με την υποστήριξη και την βοήθεια του βουλευτή του νομού μας και Αντιπροέδρου της Βουλής κύριο Γιάννη Πλακιωτάκη.

Συζητήθηκαν επίσεις πολλά θέματα και προβλήματα τα οποία είναι αρμοδιότητα του Υπουργείου Ανάπτυξης και αντιμετωπίζουν οι λαϊκές αγορές της χώρας για τα οποία υπάρχει διάθεση για επίλυση τους από όλες τις πλευρές.

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε με τους εκπρόσωπους των λαϊκών αγορών στο Υπουργείο Οικονομικών με τον γραμματέα του κ.  Χατζιδάκη κύριο Πευκιανάκη και υπηρεσιακούς παράγοντες. Στην συνάντηση παρεβρέθηκε ο Αντιπρόεδρος της Βουλής κύριος Γιάννης Πλακιωτάκης και μετά από πολύωρες συζητήσεις βρέθηκαν λύσεις σε φορολογικά προβλήματα που απασχολούν τον κλάδο των λαϊκών αγορών.

Ο Σύλλογος μας και οι εκπρόσωποι του έχοντας βάλει ψηλά τον πήχη υπόσχεται σε πωλητές και καταναλωτές ότι θα κάνει ότι είναι δυνατόν για να βελτιωθούν οι συνθήκες στις λαϊκές αγορές.

 

Η Πρόεδρος                                                 Η Γραμματέας

Μπαγορδάκη Εριέττα                                  Βισκαδούρου Χριστίνα

 

RELATED ARTICLES

Τελευταία Νέα