Παρασκευή, 19 Ιουλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΛΑΣΙΘΙΣύσκεψη του κ. Τσίπρα με φορείς του ν. Λασιθίου.

Σύσκεψη του κ. Τσίπρα με φορείς του ν. Λασιθίου.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Θέμα : Σύσκεψη στην Περιφέρεια Κρήτης.

 

Σύσκεψη με φορείς του νομού Λασιθίου πραγματοποίησε σήμερα 15/2014 ο πρόεδρος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ. Αλέξης Τσίπρας, στα πλαίσια της περιοδείας του στο νομό Λασιθίου

Η συνάντηση με τους φορείς έγινε στο επιμελητήριο Λασιθίου  και τον κ. Τσίπρα συνόδευαν ο βουλευτή Λασιθίου κ. Θραψανιώτη καθώς και ο τέως Υπουργός Υγείας κ. Ανδρέα Ξανθό.

 

Οι φορείς που προσκλήθηκαν να παραβρεθούν στην συνάντηση ήταν από τον τουριστικό και αγροτικό κλάδο, τους κλάδους δηλαδή που κατεξοχήν στηρίζουν την οικονομία της περιοχής του Λασιθίου.

Τον αγροτικό κόσμο εκπροσώπησαν ο κ. Τσιφετάκης Γιώργος από τον Αγροτικό Σύλλογο Σητείας και ο κ. Βιαννιτάκης Μιχάλης από τον Ενιαίο Αγροτικό Σύλλογο Ιεράπετρας.

 

Αναφορικά με τα αγροτικά ζητήματα, η συζήτηση επικεντρώθηκε στις ελλείψεις υποδομών (ΒΟΑΚ, προσαγωγό διώρυγα φράγματος Μπραμιανών, κ.α.), στην ανάγκη στήριξης των παραγωγών εν μέσω πανδημίας, την φορολογία και την ασφάλιση της αγροτικής παραγωγής τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής, κ.α.

 

Ο κ. Τσίπρας συζήτησε επίσης προβλήματα του ξενοδοχειακού κλάδου, τα ζητήματα του πανεπιστημιακού χάρτη στο νόμο καθώς και την αναδιάρθρωση των νοσοκομειακών δομών σε ολόκληρη την χώρα.

 

Σε δηλώσεις του ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε την ανάγκη στήριξης του πρωτογενούς και του τουριστικού τομέα στο νομό Λασιθίου με ουσιαστικές παρεμβάσεις και όχι πολιτική ευκαιριακού χαρακτήρα.

 

 

Εκ του Δ.Σ.

 

 

      Ο  Πρόεδρος                                                 Ο Γεν. Γραμματέας           

               Γαϊτάνης Ιωάννης                                           Βιαννιτάκης Μιχαήλ

RELATED ARTICLES

Τελευταία Νέα