Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΣΗΤΕΙΑΤετάρτη 15 Μαρτίου 2023 πραγματοποιήθηκε διευρυμένη συνάντηση του Διοικητικού Συμβούλιου της Περιηγητικής...

Τετάρτη 15 Μαρτίου 2023 πραγματοποιήθηκε διευρυμένη συνάντηση του Διοικητικού Συμβούλιου της Περιηγητικής Λέσχης Σητείας

Την Τετάρτη 15 Μαρτίου 2023 πραγματοποιήθηκε διευρυμένη συνάντηση του Διοικητικού Συμβούλιου της Περιηγητικής Λέσχης Σητείας, με την εξειδικευμένη αρχιτεκτονική ομάδα που έχει αναλάβει την μελέτη για την μετατροπή του υφιστάμενου κτιρίου σε πολιτιστικό κέντρο.

Παρουσία των επίτιμων μελών του σωματείου αλλά και μελών των προηγούμενων διοικητικών συμβουλίων της Λέσχης, παρουσιάστηκαν σχέδια, κατόψεις και χρήσεις που θα διαμορφωθούν τόσο  στους εσωτερικούς όσο  και τους εξωτερικούς χώρους του κτιρίου.

Έπειτα από πολύωρη διαλεκτική συζήτηση, κατατέθηκαν προτάσεις και ιδέες ως προς τις προσαρμογές, τις χρήσεις και τα χρηματοδοτικά εργαλεία που θα χρησιμοποιηθούν ώστε να ολοκληρωθεί επιτυχώς αυτό το νέο όραμα του Σωματείου.

Όπως ακριβώς και με το Αεροδρόμιο της Σητείας, έτσι και με την δημιουργία του Πολιτιστικού Κέντρου η Λέσχη οραματίζεται να παραδώσει στην κοινωνία της Σητείας ένα δυναμικό και ουσιαστικό έργο που θα λειτουργήσει ως κύτταρο πολιτισμού.

Ως μελή του Διοικητικού Συμβουλίου της Λέσχης ευχαριστούμε από καρδιάς την διακεκριμένη Αρχιτέκτονα Κα Κυριακή Δασκαλάκη καθώς και τον πολιτικό μηχανικό και αντιδήμαρχο Κο Ιωάννη Αναστασάκη που έχουν αναλάβει τίς ανάλογες μελέτες τού πολιτιστικού Κέντρου, αλλά και όλους όσους διαχρονικά στηρίζουν εμπράκτως την προσπάθεια μας για την ολοκλήρωση του νέου οραματικού μας στόχου.

 

RELATED ARTICLES

Τελευταία Νέα