Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΤο «κλειδί» των Χριστουγέννων στην έκθεση φωτογραφίας της Στέγης Βιτσέντζος Κορνάρος(βιντεο-φωτο)

Το «κλειδί» των Χριστουγέννων στην έκθεση φωτογραφίας της Στέγης Βιτσέντζος Κορνάρος(βιντεο-φωτο)

 

 

Ο τι έχει κρατήσει μες στην ψυχή του ο καθένας από τα Χριστούγεννα είναι απολύτως προσωπικό και κλειδωμένο μέσα του.

Το κλειδί για να  ανοίξουμε αυτούς τους κόσμους, ή κάποιους από αυτούς μας δίνει η Στέγη Βιτσέντζος Κορνάρος, μέσα από την έκθεση «Χριστούγεννα και…Χριστούγεννα» που παρουσιάζει στον εκθεσιακό της χώρο,  σε μια φωτογραφική συνάντηση με τα ενδόμυχα του κάθε καλλιτέχνη-φωτογράφου που ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση της Στέγης , δίνοντας εικόνες άλλοτε απολύτως ρεαλιστικές, κάποιες φορές με τον συμβολισμό κυρίαρχο  ή ακόμα την αφαίρεση και την σημειολογία . Ο καθένας από μας, κάνει την δική  του μετάφραση για αυτά, αυτόματα, είτε με την βοήθεια αναμνήσεων, συναισθημάτων, νοσταλγίας, χαρούμενης γιορταστικής διάθεσης ή και όχι.

Τα δέκα εννιά από δώδεκα ερασιτέχνες φωτογράφους θα παρουσιάζονται μέχρι την 5η Ιανουαρίου, από τις 6 μέχρι τις 9 το απόγευμα.

Συμμετέχουν οι  Γιώργος Βασιλειάδης, Derek Boyd, Αλίκη Γαλανάκη, Liz Drummond, Γιώργος Ζογλοπίτης, Σοφοκλής Καλυκάκης, Θανάσης Κολοτούρος, Νίκος Μαράκης, Βούλα Μπαλίδου, Μιχάλης Παπαδάκης, Λευτέρης Σπυριδάκης, Δημήτρης Τηνιακός.

Την ιδέα για την θεματική έκθεση είχε η Τζίνα Στεφανιάν που ανέλαβε και την οργάνωση της.

ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

http://STYLE100FM.GR

RELATED ARTICLES

Τελευταία Νέα