Πέμπτη, 25 Ιουλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΛΑΣΙΘΙΤο «Leader 2023 -2027» σε σύσκεψη που συγκάλεσε ο Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου

Το «Leader 2023 -2027» σε σύσκεψη που συγκάλεσε ο Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου

Το «Leader 2023 -2027» σε σύσκεψη που συγκάλεσε ο Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου

 

Η υλοποίηση του Ευρωπαϊκού προγράμματος  «Leader 2023 -2027» στη Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου βρέθηκε στο επίκεντρο σύσκεψης που συγκάλεσε ο Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου Γιάννης Ανδρουλάκης. Στη σύσκεψη συμμετείχαν στελέχη της Αναπτυξιακής Λασιθίου και συγκεκριμένα ο Χαράλαμπος Αντωνακάκης και η Ελίνα Μικρουλέα όπως επίσης η προϊσταμένη του τμήματος Τουρισμού Π.Ε. Λασιθίου Μαρία Λαβδάκη.

Στη σύσκεψη συζητήθηκε εκτενώς η υλοποίηση του αναπτυξιακού προγράμματος, τα χρηματοδοτικά «εργαλεία» που παρέχει και συμφωνήθηκε να υπάρξουν συνεργασίες-συνέργειες με τους εμπλεκόμενους φορείς για την τουριστική προώθηση και προβολή του Λασιθίου μέσω του προγράμματος.

Ειδικότερα οι συνέργειες που θα αναπτυχθούν θα αφορούν στην ανάπτυξη του θαλάσσιου τουρισμού, η υποστήριξη της εκπαίδευσης των υφαντριών του Λασιθίου κ.α. καθώς επίσης στον κτηνοτροφικό κλάδο.

Θα ακολουθήσουν νέες συναντήσεις-συσκέψεις του Αντιπεριφερειάρχη για την υλοποίηση του «Leader 2023 -2027» με τις εμπλεκόμενες παραγωγικές τάξεις-φορείς.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

RELATED ARTICLES

Τελευταία Νέα