Τετάρτη, 4 Οκτωβρίου, 2023
spot_img
ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΣΗΤΕΙΑΌχι και  τόσο άμεσα  οι παρεμβάσεις στην γέφυρα   του Αι Γιάννη(βιντεο-φωτο)

Όχι και  τόσο άμεσα  οι παρεμβάσεις στην γέφυρα   του Αι Γιάννη(βιντεο-φωτο)

 

Η Περιφέρεια καλείται να τρέξει άμεσα τις διαδικασίες ,ως αρμόδιος   φορέας, ώστε να δοθεί η προσωρινή, αρχικά, λύση στον Αγ. Γιάννη με το στήσιμο  ανατάξιμη γέφυρας  με ευθύνη του υπουργείου Άμυνας , με δυο συνταγματάρχες μηχανικούς   να εποπτεύουν  σήμερα την περιοχή μαζί με τον δήμαρχο Γιώργο Ζερβάκη.

Αυτό  που έγινε σαφές, είναι   πως το «άμεσα», που είχε ειπωθεί  αρχικά, έχει διασταλτική έννοια  και δεν μιλάμε για κάποια περάτωση μέσα στον μήνα που μόλις  άρχισε, όπως δήλωσε με σαφήνεια ο Γιώργος Ζερβάκης.

Φαίνεται ακόμα  πως πως χρειάζεται περαιτέρω αποσαφήνιση των αρμοδιοτήτων ώστε ο κατεξοχήν αρμόδιος φορέας, η Περιφέρεια   Κρήτης δηλαδή, να διαθέσει και ανθρώπινο  δυναμικό  και να προβεί στις προκατασκευαστικές ενέργειες με δική της ευθύνη, ώστε να μην επιστρέψουμε στην καλή διάθεση και την προσφορά εθελοντών και δημοτών, που από την μεριά τους έχουν κάνει πολλή περισσότερα από όσα  θα προσδοκούσε κανείς.

Ο δήμαρχος α Σητείας επισήμανε πάντως , πως υπάρχει ανταπόκριση και καλή διάθεση από το Υπουργεία Άμυνας και Ναυτιλίας και  την Περιφέρεια Κρήτης .

 

ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

http://STYLE100FM.GR

RELATED ARTICLES

Τελευταία Νέα