Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου, 2023
spot_img
ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΛΑΣΙΘΙEstiasiGreece-🔴Ευγενική προειδοποίηση ‼️

EstiasiGreece-🔴Ευγενική προειδοποίηση ‼️

🔴Ευγενική προειδοποίηση ‼️
🆘 κ. Υπουργέ των Οικονομικών η εστίαση σας προειδοποιεί. Οποιαδήποτε αλλαγή στα σημερινά δεδομένα του ΦΠΑ είναι casus belli για τον κλάδο της εστίασης.
📍 Οι πειραματικές πρακτικές του παρελθόντος απέτυχαν παταγωδώς μην τολμήσετε να τις επαναφέρετε.
Ο κλάδος μας ταλαιπωρείται 4 συνεχόμενα χρόνια χωρίς ουσιαστική στήριξη από κανέναν. Η όποια βοήθεια λάβαμε ήταν δανεικά τα οποία ξεπληρώνουμε. Δεν υπάρχουν ανοχές για αυξήσεις. Ο κόσμος πεινάει και εσείς θέλετε να του στερήσετε την μοναδική του χαρά.
🙏 Η εστίαση δεν είναι είδος πολυτελείας για να πάει στον αυξημένο συντελεστή ΦΠΑ. Είναι είδος πρώτης ανάγκης και αφορά όλους.
⛔ Λέμε ΟΧΙ σε πρακτικές φτωχοποίησης της κοινωνίας μας.
Η εστίαση σας προειδοποιεί, μηδενική ανοχή σε οποιαδήποτε αλλαγή των σημερινών συντελεστών ΦΠΑ.
✊ Το τρικ της διάσπασης και της ήπιας μεταβολής του ΦΠΑ σε φάσεις δεν θα περάσει.  Η εστίαση θα αντιδράσει!!!
👉 Η ακρίβεια μαστίζει την κοινωνία και τις επιχειρήσεις μας αυξάνοντας τη φορολογία των άμεσων και έμμεσων φόρων ταυτόχρονα θα οδηγήσετε χιλιάδες επιχειρήσεις σε αφανισμό.
📁 Ετοιμαστείτε για άνοδο των τιμών στην εστίαση. Η απορρόφηση όποιων αυξήσεων εξαντλήθηκε. Από 1/1/2024 η εστίαση για να επιβιώσει θα πρέπει να μετακυλήσει τις αυξήσεις από τους φόρους που τις επιβάλλατε στον καταναλωτή. Πρακτικά σημαίνει ότι θα υπάρχει μεσοσταθμικά μία άνοδο στις τιμές από 20% έως και 30% σε κάποιες περιπτώσεις.
⭕ Κ. Υπουργέ ο πολιτικός αιφνιδιασμός που δεχτήκαμε μπορεί να καταλήξει σε πολιτικό αφανισμό. Δείτε και πάλι το θέμα του ΦΠΑ καθώς και το θέμα της οριζόντιας φορολόγησης.
❌ Η αύξηση των φόρων δεν βοηθάει στην μείωση της φοροδιαφυγής. Για άλλη μία φορά επιβραβεύονται οι κλέφτες και την πληρώνουν οι νοικοκύρηδες.
#EstiasiGreece
#CoffeeFoodUnion
#Ierapetra

RELATED ARTICLES

Τελευταία Νέα