Σάββατο, 28 Ιουνίου, 2025
spot_img
ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΣΗΤΕΙΑΑΣΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗΣ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΗΤΕΙΑΣ(BINTEO-ΦΩΤΟ)

ΑΣΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗΣ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΗΤΕΙΑΣ(BINTEO-ΦΩΤΟ)

 

Έλεγχος Επιχειρησιακής Ετοιμότητας – Άσκηση Μερικής Εκκένωσης πραγματοποιήθηκε  στο Γ.Ν-Κ.Υ  σήμερα  Τετάρτη 19/02/2025 στις 10 το πρωί, υπό τον γενικό συντονισμό του Κέντρου Επιχειρήσεων Υγείας – Ε.Κ.Α.Β (Κ.ΕΠ.Υ- Ε.Κ.Α.Β).

Σκοπός της Άσκησης, ήταν η δοκιμή των Σχεδίων Εκκένωσης Νοσοκομείων σε περίπτωση σεισμού «ΣΩΣΤΡΑΤΟΣ» και πυρκαγιάς «ΠΕΡΣΕΑΣ», ο έλεγχος της αποτελεσματικότητας και αποδοτικότητας των διαθέσιμων μέσων και πόρων, καθώς επίσης και η εξάσκηση του προσωπικού, διασφαλίζοντας έτσι το υψηλότερο δυνατό επίπεδο συνεργασίας και ετοιμότητας των εμπλεκόμενων φορέων.

Επισημαίνεται ότι «η άσκηση πραγματοποιήθηκε  χωρίς να διαταραχθεί ή εύρυθμη λειτουργία του Νοσοκομείου και  συμμετείχαν – εκτός του προσωπικού του Νοσοκομείου (Ιατρονοσηλευτικού, Διοικητικού, Τεχνικού και Λοιπού) – η 7η ΥΠΕ, η Πυροσβεστική Υπηρεσία, η Ελληνική Αστυνομία, οι Ένοπλες Δυνάμεις, το ΕΚΑΒ, η ΓΓΠΠ Λασιθίου, η ΕΔΕΑΚ και ο ΕΕΣ.

http://STYLE100FM.GR

 

RELATED ARTICLES

Τελευταία Νέα