Σάββατο, 7 Σεπτεμβρίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΣΗΤΕΙΑΝ. Καραμανωλάκης για το Νοσοκομείο: Δεν δεχόμαστε καμία έκπτωση δεν εφησυχάζουμε, διεκδικούμε...

Ν. Καραμανωλάκης για το Νοσοκομείο: Δεν δεχόμαστε καμία έκπτωση δεν εφησυχάζουμε, διεκδικούμε αυτά που θα έπρεπε να είναι αυτονόητα (ηχητικό)

Μια μέρα μετά τη δυναμική κινητοποίηση στο Ηράκλειο για το Βενιζέλειο νοσοκομείο όπου η Συντονιστική  Επιτροπή για το νοσοκομείο Σητείας έδωσε δυναμικό παρόν  ο  Νίκος Καραμανωλάκης  που χαιρέτησε την εκδήλωση και αναφέρθηκε και στα προβλήματα του δικού μας νοσηλευτικού ιδρύματος ,ήρθε στο style 100 για μια Εφ’ όλης της ύλης συζήτηση για τα προβλήματα του νοσοκομείου, τα προβλήματα του εθνικού συστήματος υγείας. Ή παρουσία Χρυσοχοΐδη στο Ηράκλειο περισσότερο θόλωσε τα πράγματα παρά έδωσε λύσεις κι αν κάτι κερδήθηκε ήταν η κινητοποίηση του κόσμου που από ότι  φαίνεται μόνο  μπορεί να δώσει κάποια απτά αποτελέσματα.

Ο  Νίκος Καραμανωλάκης τονίζει ακόμα για μία φορά πως κόσμος όχι μόνο δεν πρέπει να εφησυχάζει ,αλλά να  είναι έτοιμος να διεκδικήσει αυτό που του ανήκει δηλαδή δημόσιες, ποιοτικές  παροχές υγείας σε ένα νοσηλευτικό ίδρυμα πλήρως στελεχωμένο, δεν χωρούν εκπτώσεις.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΔΩ:

ΜΙΣΟ 1

ΜΙΣΟ 2

NIKOΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

http://STYLE100FM.GR

 

 

RELATED ARTICLES

Τελευταία Νέα