Παρασκευή, 9 Ιουνίου, 2023
spot_img
ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΣΗΤΕΙΑ109 test rapid στη Σητεία διενεργήθηκαν σήμερα-όλα αρνητικά

109 test rapid στη Σητεία διενεργήθηκαν σήμερα-όλα αρνητικά

Ολοκληρώθηκε ο επανέλεγχος στους δημότες σε τεστ κοροναϊού ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου από τη ΚΟΜΥ Λασιθίου που πραγματοποιήθηκε στη πόλη της Σητείας χθες Δευτέρα 2/8/2021.

Προσήλθαν για επανέλεγχο 109 συνδημότες μας και βρέθηκαν όλα αρνητικά.

Ο Δήμος Σητείας ευχαριστεί θερμά τη Διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ κα Λένα Μπορμπουδακη που προγραμμάτισε τη δράση, σε συνεργασία με την επόπτρια ιατρό της ΚΟΜΥ Λασιθίου κα Αθηνά Καρπούζη, το προσωπικό της ΚΟΜΥ Λασιθίου που πραγματοποίησαν τον επανέλεγχο των δειγματοληπτικών τέστ, καθώς επίσης και το προσωπικό των εθελοντικών μας ομάδων ΕΔΕΑΚ και Ερυθρό Σταυρό – Σαμαρείτες, που βοήθησαν στη οργάνωση του χώρου των τέστ και τη ρύθμισης της κυκλοφορίας.

Ευχαριστώ στον Πρόεδρο του Κυνηγετικού Συλλόγου Σητείας Μανώλη Λιλιμπάκη για την παραχώρηση του γραφείου για την υλοποίηση της δράσης.

Πέραν του καλού αποτελέσματος συνεχίζουμε την τήρηση των νέων μέτρων κατά του κοροναϊού που εξήγγειλε η κυβέρνηση. Επιβάλλεται περισσότερη προσοχή καθ’ ότι τα νέα δεν είναι και τα καλύτερα αναφορικά με τα εμφανιζόμενα κρούσματα. Προσοχή σε όσους ταξιδεύουν και σε κοινωνικές εκδηλώσεις, να εφαρμόσουν τη κυβερνητική διάταξη σχετικά με τα Rapid test.

Όσοι διαγνώσκονται θετικοί κατόπιν δική τους πρωτοβουλία σε ιδιωτικά μικροβιολογικά εργαστήρια, να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες του ΕΟΔΥ καθώς και οι στενές επαφές αυτών. Επιτακτική ανάγκη η επίδειξη της ατομικής ευθύνης από όλους μας προς όφελος της δημόσιας υγείας.

Θα ακολουθήσει νέος δειγματοληπτικός έλεγχος rapid test για τον οποίο θα δημοσιευθεί νέο δελτίου τύπου

Υ.Γ. Η δράση συνδιοργανώνεται από τον ΕΟΔΥ, την 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης, την Περιφέρεια Κρήτης, το Δήμο Σητείας, με τη συμβολή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λασιθίου.

Αϊλαμάκης Γιώργος

Αντιδήμαρχος ΠΠ

RELATED ARTICLES
- Advertisment -spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα