Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΣΗΤΕΙΑOλοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία ο «ΓΥΡΟΣ ΤΗΣ ΣΗΤΕΙΑΣ 2021 - SITIA GEOPARK...

Oλοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία ο «ΓΥΡΟΣ ΤΗΣ ΣΗΤΕΙΑΣ 2021 – SITIA GEOPARK ROAD RACE »

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Την Κυριακή  12 Δεκεμβρίου ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία ο «ΓΥΡΟΣ ΤΗΣ ΣΗΤΕΙΑΣ 2021 – SITIA GEOPARK ROAD RACE ». Ήταν μια συνδιοργάνωση από τον Ε.Α.Σ  Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Κρήτης, την Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου, την Ιερά Μητρόπολη Ιερπύτνης και Σητείας το Δήμο Σητείας , το ΔΟΚΑΣ, τον Σητειακό Α.Ο. και το Γ.Σ. Β. Κορνάρος.                                           Πέρα από τους αγώνες των κλασικών διαδρομών των 1.000, 2.000, 5.000 και 10.000 μέτρων για πρώτη φορά διεξήχθησαν ,τα αγωνίσματα της σφαιροβολίας και  τα παιδικά αθλήματα -kid’s Athletics.

Υπήρχε μεγάλη συμμετοχή αθλητών, σχολείων, αθλητικών συλλόγων και σωματίων από όλη την Κρήτη. Πολύτιμη και η υποστήριξη των χορηγών.

Ευχαριστίες και Συγχαρητήρια εκ Μέρους Του Δήμου Σητείας και του Δ.Ο.Κ.Α.Σ. Απευθύνουμε στους:

 • Υπουργείο Ναυτιλίας και τον Υπουργό κ. Ιωάννη Πλακιωτάκη για την στήριξη στον αγώνα της πόλης μας καθώς και τον Γεν. Γραμ. Αιγαίου και Νησ. Πολιτικής κ. Μανώλη Κουτουλάκη.
 • Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου
 • Ιερά Μητρόπολη Ιεραπύτνης και Σητείας και την Μονή Τοπλού
 • Την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΚΡΗΤΗΣ και τον κ. Μάρκο Καλούδη.
 • Χορηγούς μας Λευτέρη Ζαργιανάκηκαι Κοκολάκη Κώστα για τη διάθεση νερών ,
 • Ξενοδοχεία της πόλης μας Itanos ,Flisvos, Elysee
 •  ΚΤΕΛ ΛΑΣΙΘΙΟΥ για την μετακίνηση των αθλητών και των συνοδών
 • Πρόεδρο του Σητειακού ΑΟ κ. Τσαντηράκη Σίμο για την συνεχή δουλειά για να βγει το άριστο αποτέλεσμα
 • Eθελοντικές ομάδες ΕΔΕΑΚ, ΕΡΥΘΡΟ ΣΤΑΥΡΟ, την Ελληνικη Αστυνομία , το Νοσοκομείο Σητείας και τη γιατρό κ. Ιωάννα Μαλιώτη, το Λιμενινό Σώμα για την υποστήριξή τους και σε αυτή τη δράση του ΔΟΚΑΣ.
 •  ΜΜΕ ,Style 100 FM , SitiaFm 95,5MHz , Σητειακά – εφημερίδα , Melody 88, Εφημερίδα Ανατολή, για τη συνεχή κάλυψη και προώθηση των δραστηριοτήτων μας.
 • Προσωπικό του ΔΟΚΑΣ και του Δήμου Σητείας που εργάζεται καθημερινά για τον πολίτη της Σητείας.
 • Σωματεία της πόλης μας Βιτσέντζος Κορνάρος και ΣΗΤΕΙΑΚΟΣ Α.Ο. που δημιουργούν τους μελλοντικούς πρωταθλητές!
 • Τους γυμναστές και γυμνάστριες των δημοτικών και γυμνασίων του Δ. Σητείας.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα την Δήμητρα, την Ειρήνη , την  Έλσα , την Ελπίδα, την Αγγελική, την Κατερίνα , το Γιώργο , τον Κώστα , τον Αντώνη από το ΔΟΚΑΣ!

Τις εθελόντριες Julia και Paula που φιλοξενούνται στο Γεωπάρκο Σητείας, στα πλαίσια της συνεργασίας της Γερμανικής Εθνικής Επιτροπής της Unesco με την Ελληνική Εθνική Επιτροπή για την Unesco και τα Ελληνικά Γεωπάρκα.

 

Ευχαριστούμε πολύ όλους όσους μας τίμησαν με τη συμμετοχή τους και τα σωματεία που ήρθαν από μακριά ( Κίσσαμο ,Αρκάδι ,Ρέθυμνο , Ιεράπετρα ,Αρκαλοχώρι, Ηράκλειο ,Άγιο Νικόλαο).

Πολλά ευχαριστώ στον Νίκο Ρουσάκη και στον Μιχάλης Ελληνικάκης και την φοβερή παρουσίαση του αγώνα μας και για την βοήθειά τους μαζί με τον Γιάννη Ζερβάκη για το σχεδιασμό της διαδρομής!

Ευχαριστούμε πολύ τον Πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Σητείας κ. Αρίστο Αλάτσαρη και τον πρόεδρο του Λιμ. Ταμείου Σητείας Μιχάλη Αντωνακάκη για τη βοήθειά τους.

Ευχαριστούμε τον Derek Boyd , την Liz Drummond , τον Βενιαμάκη Στέφανο και τον Δημήτρη Παθιάκη  , τον Γιώργο φωτεινάκη, τον Μάκη Αρακλιώτη, τον Διονύση Κριθαράκη για την κάλυψη του αγώνα μας!

Ευχαριστούμε  μέσα από την καρδιά μας

όλους τους αθλητές που έλαβαν μέρος στον αγώνα ,όλους τους εκπρόσωπους της Περιφέρειας Κρήτης και του Δήμου που μας τίμησαν με την παρουσία τους, αλλά και όλους τους απλούς επισκέπτες που παρευρέθηκαν την ημέρα αυτή  στην Σητεία.

 

Τέλος ευχαριστούμε από όλες και όλους εκείνους που αθόρυβα αλλά ουσιαστικά περπατούν μαζί μας στους δρόμους του εθελοντισμού και της προσφοράς.

 

Σύντομα θα σχεδιαστεί ο αγώνας του 2022 και ελπίζουμε ότι θα μπορούμε να βασιστούμε και πάλι στην συνεργασία όλων. Για οποιαδήποτε παρατήρηση ή σχόλιο σχετικά με την συνεργασία μας, είμαστε πάντα στην διάθεση σας.

 

 

Αλλά Πάνω από όλα τα παιδιά!

 

Με εκτίμηση και αθλητικούς χαιρετισμούς.

 

ΕΚ ΤΟΥ ΔΟΚΑΣ

 

 

RELATED ARTICLES

Τελευταία Νέα