Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣO Μανώλης Δασκαλάκης αποστρατεύτηκε ως Αντιστράτηγος από την ΕΛΑΣ.

O Μανώλης Δασκαλάκης αποστρατεύτηκε ως Αντιστράτηγος από την ΕΛΑΣ.

Αποχαιρετά και ευχαριστεί συναδέλφους και υπηρεσία.

Η Ελληνική Αστυνομία αποτελεί για κάθε αστυνομικό μία δεύτερη οικογένεια. Με το πέρας της 37ετούς υπηρεσιακής μου πορείας, κλείνει ένας παραγωγικός και δημιουργικός κύκλος ζωής, που μου προσέφερε έντονα συναισθήματα αλλά και στιγμές περηφάνιας. Το έργο του αστυνομικού συνδέεται με την προσφορά στο κοινωνικό σύνολο και αισθάνομαι ότι αυτό το μεγαλειώδες συναίσθημα θα το κουβαλώ ως αποτύπωμα στο υπόλοιπο της νέας μου πορείας.

            Προκειμένου να εκπληρώσω την αποστολή μου σε δύσκολες εποχές,  άξιοι συνάδελφοι, ανεξαρτήτου βαθμίδας, με τίμησαν και με στήριξαν με τη συνεργασία τους. Από τα βάθη της καρδιάς μου ευχαριστώ τον καθέναν ξεχωριστά και εύχομαι να συνεχίσουν το έργο τους με το ίδιο πάθος και την ίδια δύναμη, ώστε οι κοινές αξίες και τα υψηλά ιδανικά που διακατέχουν το λειτούργημα του αστυνομικού να αποτελούν τη βάση για μία κοινωνία που αγαπά τον πολίτη.

            Ευχαριστώ την Πολιτική και Φυσική Ηγεσία του Σώματος που με εμπιστεύτηκαν όλα αυτά τα χρόνια

Αποχωρώντας από την Αστυνομική Ακαδημία, ως τελευταίο μου υπηρεσιακό σταθμό, έχω μόνο καλές αναμνήσεις και όμορφα συναισθήματα να κρατώ ως παρακαταθήκη. Αφήνω την ενεργό δράση πλήρως ικανοποιημένος, υγιής και ελεύθερος.

Εύχομαι σε όλες και όλους τους συναδέλφους υγεία, δύναμη και οικογενειακή ευτυχία!

RELATED ARTICLES

Τελευταία Νέα