Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου, 2023
spot_img
ΑρχικήΑΓΡΟΤΙΚΑΈναρξη λειτουργίας του ελαιουργείου της Βιοκαλλιεργητές Σητείας Α.Ε. – στην Ι. Μονή Τοπλού Σητείας

Έναρξη λειτουργίας του ελαιουργείου της Βιοκαλλιεργητές Σητείας Α.Ε. – στην Ι. Μονή Τοπλού Σητείας

Έναρξη λειτουργίας του ελαιουργείου της Βιοκαλλιεργητές Σητείας Α.Ε. – στην Ι. Μονή Τοπλού Σητείας

 

Με την έναρξη της νέας ελαιοκομικής περιόδου, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το ελαιουργείο μας ξεκινάει τη λειτουργία του την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2022.

Τo εκθλιπτικό δικαίωμα παραμένει σταθερό στο 9%, ενώ θα πρέπει να τονίσουμε ότι η άλεση του καρπού γίνεται άμεσα, επειδή γίνεται ελαιοποίηση μόνο βιολογικής καλλιέργειας ελαιοκάρπου, έχοντας αποκλείσει επιμολύνσεις με συμβατικό ελαιόλαδο, τόσο στο στάδιο της ελαιοποίησης όσο και της αποθήκευσης.

Αυτοί οι βασικοί παράγοντες εξασφάλισης υψηλής ποιότητας, αποκτούν ακόμα μεγαλύτερη σημασία τη δύσκολη ελαιοκομική χρονιά που διανύουμε, για τη διασφάλιση του βέλτιστου αποτελέσματος και αμοιβής των κόπων μας.

Επιπροσθέτως, η “BioSitia S.A.” όπως κάθε χρόνο εγγυάται και εξασφαλίζει την απορρόφηση του ελαιολάδου των παραγωγών και την εκκαθάρισή του στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας (Τμήμα Ποιότητας Ελαιολάδου: κ. Μοναχογυιός Αλέξης, τηλ: 2843029631, email: oliveoil@biositia.gr).

 

Τις θερμότερες ευχές μας για καλή σοδειά!

RELATED ARTICLES

Τελευταία Νέα