Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΣΗΤΕΙΑΈνωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Λασιθίου : ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΗΤΕΙΑΣ

Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Λασιθίου : ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΗΤΕΙΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

 

Συνάντηση πραγματοποίησε σήμερα 29/09/2022 το πρωί, το προεδρείο της Ένωσής μας, αποτελούμενο από τον Πρόεδρο ΚΑΡΤΣΑΚΗ Γεώργιο, τον Γενικό Γραμματέα ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ Γεώργιο και τον Αν. Γενικό Γραμματέα ΣΠΥΡΙΔΑΚΗ Μιχαήλ, με τον Δήμαρχο Σητείας κ. ΖΕΡΒΑΚΗ Γεώργιο.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν τα προβλήματα των συναδέλφων μας που υπηρετούν στο Α.Τ. Σητείας και Α.Σ. Αερολιμένα αλλά και το μείζον πρόβλημα μεταστέγασης του Α.Τ. Σητείας σε ένα σύγχρονο κτίριο ευρωπαϊκών προδιαγραφών για καλύτερες συνθήκες εργασίας των συναδέλφων μας. Ο Δήμαρχος σε πολύ καλό κλίμα συνεργασίας εξέφρασε την στήριξή του και ότι από την θέση του θα στηρίξει όσο περισσότερο μπορεί για την εξεύρεση λύσης. Επίσης συζητήθηκε η έλλειψη αστυνομικών των Υπηρεσιών του Λασιθίου και η ανάγκη ένταξης της Δ.Α. Λασιθίου στις παραμεθόριες περιοχές, ιδιαίτερα τώρα που επίκεινται αρκετές αποστρατείες αστυνομικών.

Ευχαριστήσαμε τον Δήμαρχο για την στήριξη που μας παρέχει όλα αυτά τα χρόνια και ότι θα συνεχίσει να είναι δίπλα μας για την επίλυση των προβλημάτων που απασχολούν τους συναδέλφους μας.

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Λασιθίου

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                          Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΑΡΤΣΑΚΗΣ Χ. Γεώργιος                                           ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ Κ. Γεώργιος

RELATED ARTICLES

Τελευταία Νέα