Κυριακή, 3 Δεκεμβρίου, 2023
spot_img
ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΣΗΤΕΙΑΈτοιμη η Σητεία να υποδεχθεί αύριο  την Ελεονώρα Ζουγανέλη

Έτοιμη η Σητεία να υποδεχθεί αύριο  την Ελεονώρα Ζουγανέλη

 

 

Έρχεται στην Σητεία για την μεγάλη συναυλία με ανεβασμένη διάθεση για να ανεβάσει τι διαθέσεις όλων μας αύριο, στο Γενικό Λύκειο στις 9.30 μμ η Ελεονώρα Ζουγανέλη  αφού πρώτα μας έχει στείλει μήνυμα μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα με την μουσική της παρέα.

«Σητεία, ερχόμαστε», λοιπόν, σε μια συναυλία στην σωστή συγκυρία που χρειάζεται αυτό που λέει η ερμηνεύτρια : « Πάρτο  αλλιώς».

Αλλιώς αλλά πάντα με την σφραγίδα των επιλογών της, με τα δικά της τραγούδια κι αυτά που της αρέσει να τα παίρνει και να τα παρουσιάζει με τον δικό της τρόπο, όπως έκανε και στην τελευταία της συλλογή,

Αλλά, μαζί με όλα αυτά, υπάρχει η φροντίδα για την προστασία των θεατών  και τα υγειονομικά πρωτόκολλα τηρούνται αυστηρά, με το συνεργείο από σήμερα να ετοιμάζει τον χώρο και να απολυμαίνει καθίσματα και επιφάνειες για να υποδεχτεί όπως πρέπει το κοινό.

Στον χώρο της συναυλίας αύριο, θα λειτουργεί μπαρ  με την επισήμανση πως  έχει ληφθεί πρόνοια ώστε οι  αποστάσεις ασφαλείας και όλοι ο υγειονομικοί κανόνες να βρίσκονται σε ισχύ.

«Πάρτο αλλιώς», ασφαλώς αύριο στη Σητεία. Ελεονώρα, σε περιμένουμε.

 

 

RELATED ARTICLES

Τελευταία Νέα