Σάββατο, 9 Δεκεμβρίου, 2023
spot_img
ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΣΗΤΕΙΑΑίτηση πρέπει να καταθέσουν οι πολίτες για την καταγραφή ζημιών διευκρινίζει ο...

Αίτηση πρέπει να καταθέσουν οι πολίτες για την καταγραφή ζημιών διευκρινίζει ο Δήμος

ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΖΗΜΙΩΝ ΣΕ ΟΙΚΙΕΣ

 

Ενημερώνουμε τους κατοίκους της Σητείας, οι οικίες των οποίων έχουν υποστεί ζημιές από τα πλημμυρικά φαινόμενα της 15ης Οκτωβρίου 2022 και προκειμένου να γίνει καταγραφή των ζημιών από την αρμόδια επιτροπή του Δήμου Σητείας, ότι θα πρέπει να συμπληρώσουν την ειδική αίτηση η οποία επισυνάπτεται στην παρούσα ανακοίνωση.

 

Στη συνέχεια θα πρέπει να καταθέσουν την αίτηση στο Γραφείο του Τμήματος Περιβάλλοντος & Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Σητείας στην οδό Αλεξάνδρου Παναγούλη 1 -1ος όροφος (έναντι ΚΤΕΛ).

Συστήνουμε στους  ιδιοκτήτες, πριν προχωρήσουν στην αποκατάσταση της οικίας, να αποτυπώσουν  με κάθε πρόσφορο μέσο (π.χ. φωτογραφίες, βίντεο) το ύψος και τα σημάδια  της στάθμης του νερού στους τοίχους και την καταστραμμένη οικοσκευή.

 

Επισημαίνουμε ότι οι ανωτέρω αιτήσεις αφορούν αποκλειστικά σε κύριες οικίες οι οποίες έχουν υποστεί ζημιές στο κτήριο ή/και την οικοσκευή.

 

ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΖΗΜΙΩΝ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

 

Ενημερώνουμε τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων της Σητείας, οι οποίες επλήγησαν από τα πλημμυρικά φαινόμενα της 15ης Οκτωβρίου 2022 και προκειμένου να γίνει καταγραφή των ζημιών από τα αρμόδια κλιμάκια της Περιφέρειας  Κρήτης, ότι θα πρέπει να συμπληρώσουν την ειδική αίτηση η οποία επισυνάπτεται στην παρούσα ανακοίνωση.

Η συμπληρωμένες και υπογεγραμμένες αιτήσεις, εφόσον υπάρχει δυνατότητα, θα πρέπει να αποστέλλονται μέσω email στην ηλεκτρονική διεύθυνση: lassithi@crete.gov.gr ή εναλλακτικά να κατατίθενται σε έντυπη μορφή στο Δημαρχείο Σητείας (1ος όροφος) στην οδό Π. Βαρθολομαίου 9 Σητεία, προκειμένου να διαβιβαστούν στην αρμόδια υπηρεσία της Περιφέρειας.

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τους δικαιούχους των επιχειρήσεων θα εκδοθεί δελτίο τύπου από την Περιφέρεια Κρήτης.

 

Σε κάθε περίπτωση συστήνουμε στους  ιδιοκτήτες των επιχειρήσεων  πριν προχωρήσουν στην αποκατάσταση της επιχείρησης, να αποτυπώσουν  με κάθε πρόσφορο μέσο (π.χ. φωτογραφίες, βίντεο) το ύψος και τα σημάδια  της στάθμης του νερού στους τοίχους και τις καταστροφές σε εξοπλισμό και εμπορεύματα.

1. ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΚΥΡΙΑ ΚΑΤΟΙΚΙΑ

2.ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

RELATED ARTICLES

Τελευταία Νέα