Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΣΗΤΕΙΑΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ Υ.ΔΟΜ. ΣΗΤΕΙΑΣ: Ο Δήμος Σητείας όχι μόνο...

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ Υ.ΔΟΜ. ΣΗΤΕΙΑΣ: Ο Δήμος Σητείας όχι μόνο εκσυγχρονίζει όλες τις αθλητικές εγκαταστάσεις αλλά φροντίζει και για τη δημιουργία νέων υποδομών

Μετά την ανακοίνωση του Οροπεδιακού Αθλητικού Ομίλου, να μην δηλώσει συμμετοχή στους αγώνες πρωταθλήματος, λόγω μη ηλεκτροδότησης των πυλώνων φωτισμού και των αποδυτηρίων του γηπέδου Χανδρά από αμέλεια της δημοτικής αρχής, οφείλουμε να ενημερώσουμε για τα εξής:

  • Το γήπεδο στο Χανδρά κατασκευάστηκε από τον πρώην Δήμο Λεύκης, χωρίς ποτέ κανείς από τους προηγούμενους Δημάρχους μέχρι σήμερα, να έχουν ενδιαφερθεί ούτε για την ηλεκτροδότηση των εγκαταστημένων πυλώνων φωτισμού ούτε των αποδυτηρίων.
  • Ο Οροπεδιακός Α.Ο. συμμετείχε για αρκετά χρόνια και μέχρι πρόσφατα στο Β τοπικό πρωτάθλημα, παρά του ότι δεν υπήρχε ηλεκτροδότηση στο γήπεδο.
  • Στις 1/9/2022 και μετά από όλες τις απαραίτητες μελέτες – ενέργειες κλπ, υπογράφηκε συμβόλαιο με τη ΔΕΗ ( αρ. παροχής 5-55326898) και ηλεκτροδοτήθηκε ο χώρος των αποδυτηρίων, οπότε ψευδώς αναφέρεται ότι ο χώρος αυτός δεν ηλεκτροδοτείται.

Για τη μελέτη του φωτισμού των πυλώνων, (που ήταν σε κατάσταση επικινδυνότητας ανατροπής και σταθεροποιήθηκαν από τη νυν δημοτική αρχή), έγινε αναφορά από τον Αντιπεριφερειάρχη, την ημέρα παράδοσης της χρήσης του γηπέδου, ότι θα μπορούσε να αναληφθεί από την Περιφέρεια ως συνοδό έργο του γηπέδου. Για αυτό και ο Δήμος με το υπ’ αριθ. 3357/2-6-2022 έγγραφο, ζήτησε από την Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου τη σύνταξη μελέτης και χρηματοδότησης της ηλεκτροδότησης του γηπέδου, ως ενιαία μελέτη με το φωτισμό στο γήπεδο 7Χ7 του οικισμού Συκιάς.

Από τα ανωτέρω, προκύπτει ότι η απόφαση του Οροπεδιακού να μην συμμετάσχει στο πρωτάθλημα, δεν εξαρτάται από την ηλεκτροδότηση των πυλώνων φωτισμού, αλλά από την αδυναμία του συλλόγου να συμμετάσχει σε πρωτάθλημα μεγαλύτερης κατηγορίας, όπως της ζητήθηκε από τη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος.

Ο Δήμος Σητείας όχι μόνο εκσυγχρονίζει όλες τις αθλητικές εγκαταστάσεις αλλά φροντίζει και για τη δημιουργία νέων υποδομών, προσφέροντας στους νέους συνδημότες μας όλες τις δυνατότητες άθλησης και ψυχαγωγίας.

 

                                                            Ο  ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ Υ.ΔΟΜ. ΣΗΤΕΙΑΣ

 

ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

 

 

                                                                                                         

RELATED ARTICLES

Τελευταία Νέα