Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΑΠΟΨΕΙΣΑπάντηση του δημάρχου σε πρόσφατα δημοσιεύματα του τύπου

Απάντηση του δημάρχου σε πρόσφατα δημοσιεύματα του τύπου

Σε λίγο συμπληρώνονται τέσσερα χρόνια θητείας της παρούσας δημοτικής αρχής και για κάποιους ο τρόπος διοίκησης που ασκείται από το Δήμαρχο και την Εκτελεστική επιτροπή σε σχέση με την επικοινωνία, φαίνεται ότι δεν εξυπηρετεί ούτε τους σκοπούς τους, ούτε τις επιδιώξεις τους.

 

Και για να γίνουμε σαφέστεροι, στο Δήμο Σητείας σύμβουλος δημοσίων σχέσεων δεν υπάρχει.

Το γραφείο του Δημάρχου στελεχώνεται από μία και μοναδική μόνιμη υπάλληλο του Δήμου, χωρίς συμβούλους και ειδικούς συνεργάτες, η οποία είναι επιφορτισμένη με τη διεκπεραίωση όλων των θεμάτων του γραφείου και με την ενημέρωση μέσω δελτίων τύπου.

Για το λόγο αυτό οι συναντήσεις του Δημάρχου με πολίτες, φορείς και ομάδες γίνονται πάντα σε άμεσο χρόνο και όπως όλοι έχουν διαπιστώσει η πόρτα του γραφείου είναι πάντα ανοικτή.

 

Η ενημέρωση γίνεται προς όλα ανεξαιρέτως τα τοπικά Μ.Μ.Ε. έντυπα ή ηλεκτρονικά, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και δεν επιδέχεται αμφισβήτησης καθότι μπορεί να ελεγχθεί από τον οποιονδήποτε.

 

Την αναφορά, σε πρόσφατο δημοσίευμα περί σχέσεων διαπλοκής, την επιστρέφω στον γράφοντα δεδομένου ότι η ΜΑΔΕΣ όπως αναφέρεται, ουδέποτε στη διάρκεια της παρούσας δημοτικής αρχής, χρηματοδότησε ή έδωσε άλλου είδους παροχές σε έντυπο (εφημερίδα) ανενεργό.

 

Δυστυχώς κάποιοι, ευτυχώς λίγοι, πρέπει να αποδεχτούν ότι το μικρόφωνο ή η δημοσιογραφική πένα δεν πρόκειται ούτε να μας εκβιάσουν ούτε να μας εκφοβίσουν.

 

Πιστεύουμε ακράδαντα και συνηγορούμε στον οποιοδήποτε έλεγχο και κριτική που στηρίζονται σε πραγματικά και αληθή στοιχεία και μέχρι σήμερα δεν έχουμε αρνηθεί κάθε είδους ενημέρωση προς τον οποιοδήποτε.

Πρακτικές που ζημιώνουν τον τόπο και σπιλώνουν ανθρώπους και θεσμούς, από κατευθυνόμενους αρθρογράφους, εκβιάζοντας τον έλεγχο δημοσίων προσώπων δεν είναι αποδεκτές όχι μόνο από εμάς αλλά έχουν καταδικαστεί διαχρονικά από την κοινωνία.

 

Η παρούσα δημοτική αρχή εργάζεται και θα εργάζεται καθημερινά με ζήλο και ανιδιοτέλεια (γιατί έτσι έχουν μάθει κάποιοι) με στόχο, όχι την προβολή και τις

δημόσιες σχέσεις, αλλά την άρση της στασιμότητας και υπανάπτυξης και την επίτευξη όρων καθημερινότητας για ένα τόπο που πραγματικά κανείς αξίζει να ζει.

 

 

Υ.Γ. Οι αναφορές περί ήθους, παραλείψεων ή ατασθαλιών, καλό είναι να εξετάζονται από πού προέρχονται, γιατί κάποιοι που λειτουργούν στο σκοτάδι θα κρύβονται για μια ζωή.

RELATED ARTICLES

Τελευταία Νέα