Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΣΗΤΕΙΑΓιορταστική εκδήλωση από την ” Νέα Αγορά”, με δώρα για τους τυχερούς...

Γιορταστική εκδήλωση από την ” Νέα Αγορά”, με δώρα για τους τυχερούς της κλήρωσης (ονόματα)

Ευχαριστώντας όλους όσους  με την εμπιστοσύνη και τη  προτίμηση τους, έκαναν την “Νέα Αγορά”, σταθερό σημείο αναφοράς για όλους όσους επιθυμούν μαζί με την ποιότητα, να έχουν πολύ καλή εξυπηρέτηση, τις πιο καλές τιμές , και  στην περίοδο που ζούμε, ένα ασφαλές περιβάλλον,  οι άνθρωποι του καταστήματος στο κέντρο της Σητείας, διεύθυνση και προσωπικό, προσέφεραν ένα διάλειμμα στο  φορτισμένο κλίμα των ημερών.

Αφορμή και αιτία, μαζί με τον ερχομό των Χριστουγέννων και του Νέου Ετους, το επιτυχημένο κλείσιμο των τριών χρόνων λειτουργίας  και η επέκταση του καταστήματος,  για μία εκδήλωση ανταπόδοσης της αγάπης του κόσμου.

Το κατάστημα οργάνωσε και πραγματοποίησε μια κλήρωση, με πολλά δώρα, σήμερα το μεσημέρι σε ώρα λειτουργίας του, ζωντανά και καθ’ όλα αξιόπιστα.

Σε αυτό το διάστημα λειτουργίας του, το κατάστημα επέκτεινε τις δραστηριότητες του, και διευρύνει την ποικιλία και την διαθεσιμότητα του σε προϊόντα για όλες τις απαιτήσεις.

 Τιμώντας την εμπιστοσύνη του καταναλωτικού κοινού της Σητείας και της ευρύτερης περιοχής , η Νέα Αγορά εύχεται σε όλους καλά Χριστούγεννα ,μια πολύ  καλή χρονιά και υπόσχεται να συνεχίσει την πορεία της στη  γραμμή των ποιοτικών και πολύ προσιτών υπηρεσιών προς όλους τους καταναλωτές.

Από την σημερινή κλήρωση, αναδείχθηκαν  τέσσερις νικητές για τέσσερα δώρα.  Είναι οι:

Βουτυράκη Ανδριάννα – 1 πλυστικό μηχάνημα

Μανιαδάκη Φωτεινή  -Σύστημα σιδερώματος 

Φουντουλάκης – Σπύρος – 1 τάμπλετ

Δασκαλάκης Γιώργος – μια μηχανή ESPRESSO

Οι τυχεροί μπορούν να επικοινωνήσουν στο 6973984619

 

 

http://STYLE100FM.GR

RELATED ARTICLES

Τελευταία Νέα