Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΣΗΤΕΙΑΓ. Γουλιδάκης για τον ΒΟΑΚ: Προβληματίζει η έλλειψη χρηματοδότησης και χρονικού περιθωρίου...

Γ. Γουλιδάκης για τον ΒΟΑΚ: Προβληματίζει η έλλειψη χρηματοδότησης και χρονικού περιθωρίου για τα έργα στο Λασίθι(ηχητικό)

 

Τον προβληματισμό του για την έλλειψη αναφοράς σε  πηγές  χρηματοδότησης για τα οδικά έργα στην περιφερειακή ενότητα Λασιθίου, μετά τις πρόσφατες κυβερνητικές ανακοινώσεις για τον ΒΟΑΚ, εξέφρασε μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική ζώνη του STYLE 100 και τον Κώστα Γραμμενίδη ο Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου Γιάννης Γουλιδάκης, που, σκοπίμως, όπως ο ίδιος είπε, μίλησε για οριστική χάραξη του τμήματος από την Κίσσαμο μέχρι τον Αγιο Νικόλαο.

Μια αναφορά, με την οποία θέλησε να τονίσει την παντελή έλλειψη αναφοράς στην Ιεράπετρα και την αοριστία και ασάφεια για τα ώριμα, όσον αφορά τις μελέτες έργα που αφορούν την περιοχή της Σητείας, που δημιουργούν ανησυχία και προβληματισμό.

Ο Αντιπεριφερειάρχης, αφού είπε για τον ΒΟΑΚ πως «έχουμε ζητήματα με τα διόδια», σημείωσε πως για την περιφερειακή ενότητα Λασιθίου, προβλέπονται έργα , όπως πέντε σήραγγες που με την δημιουργία τους λύνονται χρόνια προβλήματα, δεν υπάρχει  ωστόσο στις κυβερνητικές εξαγγελίες αναφορά ούτε στην χρηματοδότηση, ούτε στον χρονικό ορίζοντα αποπεράτωσης των έργων .

Εξήγγειλε περιφερειακή σύσκεψη με τη συμμετοχή όλων των δήμων για  τα θέματα αυτά,  που μαζί με την  στάση που θα αποφασίσουν να κρατήσουν απέναντι στις ανακοινώσεις για τον ΒΟΑΚ τα δημοτικά συμβούλια Αγιου Νικολάου, Ιεράπετρας, Νεάπολης και Σητείας, θα λειτουργήσουν στην κατεύθυνση της πίεσης για συγκεκριμενοποίηση και ένταξη στις χρηματοδοτήσεις των έργων που αφορούν την περιφερειακή ενότητα Λασιθίου.

  • Μέσα στον μήνα ξεκινούν οι κλαδοκοπές και οι καθαρισμοί στο οδικό δίκτυο, ανακοίνωσε ο Γιάννης Γουλιδάκης, με μια εργολαβία που ανέρχεται στα 60 χιλιάδες ευρω. Στόχος, να είναι πλέον διαχρονικές οι σχετικές εργολαβίες, να ανανεώνονται κάθε χρόνο δηλαδή, ´ώστε να μην δημιουργούνται προβλήματα για τους οδηγούς .
  • ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
  • http://STYLE100FM.GR
  • ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ

 

 

 

 

 

 

RELATED ARTICLES

Τελευταία Νέα