Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΑΠΟΨΕΙΣΔελτίο τύπου συνδυασμού: ΣΗΤΕΙΑ: Επιστροφή στο Μέλλον σχετικά με τον εμβολιασμό

Δελτίο τύπου συνδυασμού: ΣΗΤΕΙΑ: Επιστροφή στο Μέλλον σχετικά με τον εμβολιασμό

Δελτίο τύπου συνδυασμού: ΣΗΤΕΙΑ: Επιστροφή στο Μέλλον

 

Αγαπητοί συμπολίτες,

 

«Η ευτυχία δεν είναι παρά καλή υγεία και ασθενής μνήμη (Albert Schweizer, Γάλλος φιλόσοφος και γιατρός)”

 

Πριν από δύο χρόνια όταν ξεκινούσε ο κατήφορος της πανδημίας ουδείς μπορούσε να προβλέψει το τέρμα. Εκτιμήσεις μόνο, βαριά λόγια και ευχολόγια ηταν στην καθημερινή ατζέντα.

 

Όλο το διάστημα ο συνδυασμός μας βρισκόταν σε διαρκή κινητικότητα σχετικά με την πληροφόρησή των πολιτών, αλλά φευ τα περιθώρια παρεμβάσεων μας μικρά, γίναμε θεατές στο καθημερινό θεατρικό μπουλούκι της διαχείρισης της πανδημίας. Η πολιτική προστασία ουδέποτε προστάτεψε πολίτες διότι πάντα ερχόταν «δεύτερη» στις εξελίξεις ακολουθώντας ασθμαίνοντας τα γεγονότα.

 

Οι ευθύνες θα αποδοθούν όταν έρθει η ώρα. Δεν είναι τώρα. Τώρα αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι ακριβώς αυτό που κάναμε τόσο καιρό. Να προστατεύουμε τον εαυτό μας και προστατεύοντας τον εαυτό μας προστατεύουμε και τους άλλους. Αυτή τη στιγμή έχουμε διαθέσιμα εμβόλια τα οποία διαχρονικά άλλαξαν τον ρου της ιστορίας, γυρίζοντας τις μαύρες σελίδες των πανδημιών εξαφανίζοντας αρρώστιες που αποδεκάτισαν εκατομμύρια πληθυσμού.

 

Έτσι και αυτή τη στιγμή καλώ όλους όσους αμφιβάλλουν, να έχουν εμπιστοσύνη στην επιστήμη του 2021 και να πάνε να εμβολιαστούν. Τα υπόλοιπα είναι δική μας δουλειά γιατί διαθέτουμε ισχυρή μνήμη…

 

Για τον Συνδυασμό

Ο επικεφαλής: Νίκος Κουρουπάκης

Δημοτικός Σύμβουλος

 

RELATED ARTICLES

Τελευταία Νέα