Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΣΗΤΕΙΑΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΣΗΤΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΙΝΈΣ ΜΕΡΕΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΣΗΤΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΙΝΈΣ ΜΕΡΕΣ

 

Η Αναπληρώτρια Διοικήτρια της Αποκεντρωμένης Οργανικής Μονάδας Σητείας, εκφράζει τις πιο θερμές ευχαριστίες της, σε όλους όσους μας θυμήθηκαν αυτές τις ξεχωριστές μέρες του χρόνου, μας επισκέφθηκαν, προσφέροντας δώρα στους εργαζόμενους και στους ασθενείς μας.

Ο Πρόεδρος του Δ.Ο.Κ.Α.Σ  κ. Κώστας Λυμπερίου επισκέφτηκε το Νοσοκομείο Σητείας και μοίρασε ευχές και Χριστουγεννιάτικα δώρα, στην Αν. Διοικήτρια, στην Πρόεδρο του Συλλόγου Εργαζομένων του Νοσοκομείου, κα Καλλιόπη Αυγουστινάκη και σε όλα τα τμήματα εργαζομένων του Νοσοκομείου.

Το «ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ ΚΡΙΘΑΡΑΚΗ» με μια ευγενική χορηγία, προσέφερε Πρωτοχρονιάτικες Βασιλόπιτες, για όλους τους εργαζόμενους και για όλους τους ασθενείς μας.

Δώρα ακόμη έστειλε ο Δήμαρχος Σητείας κ. Ζερβάκης Γεώργιος, στην Αν. Διοικήτρια, αλλά και σε όλους τους ασθενείς που αυτές τις μέρες, ενώ θα ήθελαν να είναι κοντά στα αγαπημένα τους πρόσωπα, αναγκάζονται να παραμένουν στο Νοσοκομείο για το καλό της υγείας τους.

Ευχόμαστε ολόψυχα Ευτυχισμένο το Νέο Έτος, καθενός και καθεμιάς το όνειρο, οι στόχοι να γίνουν πραγματικότητα, για να ξαναβρούμε σαν κοινωνία τα πατήματα μας και τις αγκαλιές μας, που τόσο μας έχουν λείψει.

Καλή Χρονιά.

Η Αναπληρώτρια Διοικήτρια

Μαρία Δαρατσιανού

RELATED ARTICLES

Τελευταία Νέα