Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου, 2023
spot_img
ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΣΗΤΕΙΑΔιανομή Προϊόντων ΤΕΒΑ

Διανομή Προϊόντων ΤΕΒΑ

Διανομή Προϊόντων ΤΕΒΑ

 

 

Η Κοινωνική Προστασία του Δήμου Σητείας, ενημερώνει τους δημότες που είναι  δικαιούχοι του ΤΕΒΑ, ότι στο πλαίσιο υλοποίησης της πράξης «ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ, ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ  ΔΑΠΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ 2018-2019 – ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΜΙS 5029840», θα πραγματοποιηθεί η 4η διανομή ειδών παντοπωλείου (ελαιόλαδο, παξιμάδι, ζάχαρη, φακές, τοματοπολτό, ζυμαρικά, γραβιέρα και γάλα εβαπορέ)  και ειδών βασικής υλικής συνδρομής (χαρτί υγείας, υγρό πιάτων, οδοντόβουρτσα, σαμπουάν, παχύρευστο διάλυμα – χλωρίνη, καθαριστικό υγρό γενικής χρήσης και σαπούνι).

 

Ημερομηνία έναρξης ορίζεται η Τρίτη 02/05/2023 και ημερομηνία λήξης η Πέμπτη  04/05/2023, στο χώρο της Περιηγητικής Λέσχης Σητείας, 1ο χιλιόμετρο Σητείας – Ιεράπετρας (ΠΑΠΟΥΡΑ) και οι ώρες διανομής:  8:30 – 14:30

 

Οι ωφελούμενοι, προκειμένου να παραλάβουν τα προϊόντα που δικαιούνται, θα πρέπει να προσκομίσουν ταυτότητα ή διαβατήριο και να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ τους. Σε περίπτωση παραλαβής από άλλο άτομο είναι υποχρεωτική η εξουσιοδότηση.

 

Όλα τα προϊόντα που θα διατεθούν, έχουν ελεγχθεί μακροσκοπικά από τις Αρμόδιες Επιτροπές Παραλαβής καθώς και από τις Αρμόδιες Υπηρεσίες (ΔΑΟΚ, Δ/ΝΣΗ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ).

 

Κατά τη διαδικασία της διανομής ενημερώνουμε τους ωφελούμενους πολίτες ότι θα τηρούνται όλα τα απαραίτητα μέτρα και οι ρυθμίσεις για την αντιμετώπιση της ανάγκης περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού (COVID-19), σύμφωνα με τις εκάστοτε ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις και τις κατευθυντήριες οδηγίες που εκδίδονται από τους αρμόδιους φορείς.

 

 

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος

ΑΪΛΑΜΑΚΗΣ   ΓΕΩΡΓΙΟΣ

 

 

RELATED ARTICLES

Τελευταία Νέα