Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου, 2023
spot_img
ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΣΗΤΕΙΑΔ.Ο.Κ.Α.Σ« Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για το πρόγραμμα «Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την...

Δ.Ο.Κ.Α.Σ« Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για το πρόγραμμα «Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση

 

Ο Δ.Ο.Κ.Α.Σ. ενημερώνει  όσες και όσους ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στη Δράση « Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για το πρόγραμμα «Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση καθώς και για τη πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης» (πρώην “Εναρμόνιση”)» ώστε να επιδοτηθούν για τη φιλοξενία των βρεφών και νηπίων τους, στους παιδικούς σταθμούς του δήμου Σητείας και των παιδιών & ατόμων με αναπηρίες στο ΚΔΑΠΑμεΑ, ότι οι ημερομηνίες υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής στην ΕΕΤΑΑ, που υποβάλλονται ΜΟΝΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ, με διαπιστευτήρια του TAXISNET, αρχίζουν την Τρίτη 02/08/2022 και λήγουν την Παρασκευή 12/08/2022.

 

Αναλυτικά η πρόσκληση της ΕΕΤΑΑ αναφέρει:

 

H Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Ε.Τ.Α.Α.) Α.Ε., στο πλαίσιο Προγράμματος της δράσης «Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση καθώς και για τη πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης», περιόδου 2022 – 2023.

 

Προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους

 

Γονείς ή πρόσωπα που έχουν τη γονική μέριμνα ή την επιμέλεια, αναδόχους γονείς, επιτρόπους ή συμπαραστάτες, Νόμιμους Εκπροσώπους βρεφών και παιδιών προσχολικής και σχολικής ηλικίας, παιδιών, εφήβων και ατόμων με αναπηρία που επιθυμούν τη φιλοξενία των παιδιών τους σε δομές αντίστοιχες με την ηλικία τους να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής από τις 02/08/2022, ώρα 14:00 έως τις 12/08/2022, ώρα 23:59.

Η υποβολή αιτήσεων θα γίνεται μόνο ηλεκτρονικά. Τα όποια δικαιολογητικά απαιτηθούν, θα αναρτώνται ηλεκτρονικά (upload) σε μορφή pdf. Κάθε ενδιαφερόμενο άτομο για να συμμετάσχει θα πρέπει να συμπληρώσει και να υποβάλλει ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ την «Αίτηση Συμμετοχής», στην εφαρμογή που θα είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ (www.eetaa.gr, paidikoi.eetaa.gr, «Ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων»), ακολουθώντας τις οδηγίες του σχετικού εγχειριδίου.

Για τυχόν διευκρινήσεις παρακαλούμε επικοινωνήστε:

  • Στο τηλέφωνο του Δ.Ο.Κ.Α.Σ. 2843023775 και ώρες 08:00 – 14:00

Εκ του Δ.Ο.Κ.Α.Σ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

RELATED ARTICLES

Τελευταία Νέα