Παρασκευή, 14 Ιουνίου, 2024
spot_img
ΑρχικήUncategorizedΕΚΤΑΚΤΟ : Σταύρος Αρναουτάκης: «ιστορική μέρα η σημερινή για την Κρήτη» 

ΕΚΤΑΚΤΟ : Σταύρος Αρναουτάκης: «ιστορική μέρα η σημερινή για την Κρήτη» 

ΕΚΤΑΚΤΟ

 

Σταύρος Αρναουτάκης: «ιστορική μέρα η σημερινή για την Κρήτη» 

 

«Ιστορική» χαρακτήρισε τη σημερινή μέρα για την Κρήτη ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ανακοίνωσης του Βόρειου Οδικού Άξονα που είναι σε εξέλιξη στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου στα Χανιά.

Καλωσορίζοντας τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη ο Στ. Αρναουτάκης υπογράμμισε πως έχουμε για τον ΒΟΑΚ έχουμε μια νέα χάραξη. «Από την πλευρά τη δική μας θελουμε να συμβάλλουμε θετικά έτσι ώστε όποια μικρά ή μεγάλα προβλήματα προκύψουν να αντιμετωπιστούν και να υλοποιηθεί αυτό το μεγάλο αναπτυξιακό έργο για την Κρήτη».

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης υπογράμμισε πως αυτή η δεκαετία είναι η δεκαετία των μεγάλων έργων για το νησί και απεύθυνε έκκληση προς τον πρωθυπουργό για την στήριξη της στρατηγικής που θα δημιουργήσει στην Κρήτη ένα κόμβο καινοτομίας η οποία θα πρέπει να χρηματοδοτηθεί από το Ταμείο Ανάκαμψης.

«Εύχομαι να είμαστε καλά και να ξεκινήσει σύντομα αυτό το μεγάλο αναπτυξιακό έργο», ανέφερε στην κατακλείδα του χαιρετισμού του ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.

 

 

ΒΙΝΤΕΟ

 

https://youtu.be/06mO5qBJ6Vc 

http://STYLE100FM.GR

 

 

RELATED ARTICLES

Τελευταία Νέα