Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΣΗΤΕΙΑΕλεύθερα αποδόθηκαν στο περιβάλλον άγρια πουλιά στη Σητεία , μια κίνηση για...

Ελεύθερα αποδόθηκαν στο περιβάλλον άγρια πουλιά στη Σητεία , μια κίνηση για τη Μέρα Άγριας Ζωής(βιντεο-φωτο)

 

 

 

 

Κίνηση υψηλού συμβολισμού για τον σεβασμό και την προστασία της πανίδας , εν συνεπεία και  του περιβάλλοντος , πραγματοποιήθηκε σήμερα , Παγκόσμια Μέρα Άγριας Ζωής στη Σητεία, με πρωτοβουλία το Αντιπροέδρου της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Λασιθίου Παναγιώτη Τσιράογλου, με την απελευθέρωση πουλιών που αφέθηκαν να ζήσουν στον φυσικό τους χώρο.

Έχει σημασία και βάρος η λέξη που χρησιμοποίησε ο κ. Τσιράογλου για αυτήν την απελευθέρωση: Να ενσωματώσουμε στο περιβάλλον, είπε, είδη άγριας πανίδας, πέρδικες, ως επί το πλείστον».

Πρέπει να στηρίζονται τέτοιες ενέργειες ώστε να βοηθάμε το περιβάλλον να κρατά μια ισορροπία, είπε, « ώστε να το απολαμβάνουν και τα παιδιά μας και να βρουν είδη τα οποία θα εκλείψουν αν γίνονται τέτοιες ενέργειες».

Πρόθυμα συμμετείχαν σε αυτήν την πρωτοβουλία, έχοντας επιδείξει περιβαλλοντική ευαισθησία και στο παρελθόν, ο πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Σητείας Μανώλης Λιλιμπάκης και ο θηροφύλακας του Συλλόγου Μανώλης Δροσοφορίτης.

Η δράση έγινε στην περιοχή Πλατάνι της Παναγίας Φανερωμένης Σκοπής, και οι εικόνες που αποτυπώθηκαν στα βίντεο του STYLE100, αποτυπώνουν μοναδικά τη στιγμή της απόδοσης των πουλιών στον φυσικό τους χώρο.

ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

http://STYLE100FM.GR

 

 

RELATED ARTICLES

Τελευταία Νέα