Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΣΗΤΕΙΑΗ Μυρτώ Αλούμπη των ανοιχτών οριζόντων στην "Τελεία", στον STYLE 100

Η Μυρτώ Αλούμπη των ανοιχτών οριζόντων στην “Τελεία”, στον STYLE 100

 

Ανθρωπος του κόσμου, αλλά και του στόχου, με το χάρισμα της επικοινωνίας ακόμα και σε θεάματα που, με την πρώτη ματιά, φαίνονται δυσπρόσιτα , η Μυρτώ Αλούμπη δεν είναι απλά ένας άνθρωπος που ξεχωρίζει, μαζί με τους τίτλους και τις σπουδές, για την αμεσότητα και την απλότητα της.

Η συγκυρία, που είναι καθόλου ευνοϊκή, λόγω της πανδημίας, μας επέτρεψε να έχουμε για ένα μεγάλο διάστημα στην πόλη μας, στην πόλη της, και σήμερα στον STYLE 100,την  Πανεπιστημιακή Ερευνήτρια στο Πανεπιστήμιο του Λίβερπουλ, πρώην λέκτορα στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης , Μυρτώ Αλούμπη, που συστήθηκε στο ευρύ κοινό , μέσα από τι εξαιρετικές διαλέξεις της για την Στέγη Βιτσέντζος Κορνάρος.

 

Η ενασχόληση της με τον κόσμο της αρχαιότητας, καταλαβαίνει κανείς,  πως δεν γίνεται μόνο στα πλαίσια της δουλειάς και της καριέρας,  αλλά υπάρχει εδώ η ειλικρίνεια του ερευνητή που θέλει να αποκαλύψει κι άλλα, να φωτίσει πτυχές που ίσως δεν έχουν φανεί αρκετά, να υπογραμμίσει την λεπτομέρεια σε μια ιστορική στιγμή, που την  δένει με το παρόν και το σήμερα.

 

Ο ορίζοντας είναι ανοιχτός, η ίδια αφήνει κάθε ενδεχόμενο να γεννηθεί και να υπάρξει , αρνούμενη να δεσμευτεί για προθέσεις και σχεδιασμούς μακροχρόνιους.

 

Και επειδή, η Μυρτώ, είναι ένας επιτυχημένος νέος άνθρωπος που ξεκίνησε από την  Σητεία, κάτι που δεν ξεχνά, θα την συναντάμε συνέχεια είτε διαδικτιακά, είτε σε ζωντανές συνομιλίες.

 

Γιατί έχει πάντα  ενδιαφέροντα πράγματα να πει.

 

Και τον σωστό τρόπο να τα πει.

ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

http://STYLE100FM.GR

 

RELATED ARTICLES

Τελευταία Νέα