Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
spot_img
ΑρχικήUncategorizedΕπιστροφή στο 1970 με ταξίδια στον Αγιο Νικόλαο για εξετάσεις και διπλώματα...

Επιστροφή στο 1970 με ταξίδια στον Αγιο Νικόλαο για εξετάσεις και διπλώματα οδήγησης(βιντεο)

  • Ειναι ορατός ο κίνδυνος να γίνουν συγχωνεύσεις “, δηλώνει ο Γιάννης Γουλιδάκης στον STYLE 100
  • Υπο κατάργηση τα μηχανολογικά τμήματα Σητείας και Ιεράπετρας 

 

Οχι μόνο είναι πραγματικός, αλλά είναι πλέον «ορατός» ο  κίνδυνος να κλείσει το Μηχανολογικό Τμήμα Σητείας, όπως και εκείνο της Ιεράπετρας, με αποτέλεσμα μια τεράστια ταλαιπωρία για τους κατοίκους και των δυο πόλεων που είναι αναγκασμένοι να ταξιδεύουν στον Αγιο Νικόλαο για κάθε τι που αφορά την οδήγηση, ενώ μαζί θα χαθούν και έσοδα.

Ο αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου Γιάννης Γουλιδάκης που επισκέφτηκε σήμερα την Σητεία, δεν έκρυψε την ανησυχία του για τις διαφαινόμενες εξελίξεις μιλώντας για το ζήτημα αυτό αποκλειστικά στον STYLE 100, κρατώντας ένα μικρό κομμάτι αισιοδοξίας για την συνέχιση της λειτουργίας των δυο τμημάτων, σε περίπτωση που βρεθεί προσωπικό για να στελεχωθούν, αφήνοντας εδώ μια αιχμή προς την κυβέρνηση.

Όπως είπε, «η πολιτεία θα πρέπει  συνολικά να δει το ζήτημα αυτό, από την στιγμή μάλιστα  που υπάρχουν  έσοδα».

Όπως φαίνεται, αυτή η  λύση  συγχώνευσης, έρχεται ως κεντρική επιλογή που οδηγεί σε περιθωριοποιήσεις πόλεων, οδηγώντας μας πίσω στα χρόνια του 70 (μια τέτοια αναφορά στον αναχρονισμό έκανε και ο Περιφερειάρχης Λασιθίου Γ. Γουλιδάκης ), με την Περιφέρεια να εμφανίζεται «ανοχύρωτη». Ελπίζουμε (και ζητούμε ως πόλη) να υπάρξουν αντιδράσεις και από την Περιφέρεια Κρήτης  συνολικά, και από την Αντιπεριφέρεια, που φαίνεται πως το προσπαθεί, αλλά βρίσκει κλειστές πόρτες.

Στις δηλώσεις του στον STYLE 100, ο αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου αναφέρθηκε στις ελλείψεις σε υλικοτεχνική υποδομή και προσωπικό, στην προσπάθεια  που καταβάλλεται μαζί με την Περιφέρεια για την αύξηση του αριθμού του προσωπικού σε Σητεία και Ιεράπετρα, κάτι που δεν είναι δυνατόν να γίνει γρήγορα, όπως είπε, καταλήγοντας πως «είναι ορατός ο κίνδυνος να γίνουν συγχωνεύσεις».

Παρόλο που, όπως πρόσθεσε, υπάρχουν ικανοποιητικοί δείκτες (αριθμό φορτηγών και ΙΧ) και έσοδα για την Αντιπεριφέρεια.

«Η αισιοδοξία δεν είναι διάχυτη», δήλωσε , «δεν υπάρχει πρόθεση για να βρεθεί ανθρώπινο δυναμικό».

Σε Νοσοκομείο και Αεροδρόμιο

Ο Ανιπεριφερειάρχης Λασιθίου Γιάννης Γουλιδάκης, στην διάρκεια της επίσκεψης  του στην Σητεία, πήγε στο Νοσοκομείο της πόλης, συναντήθηκε με την αναπληρώτρια διοικήτρια Μαρία Δαρατσινού, τους εργαζόμενους  το προσωπικό του Γ.Ν.Σ. και τον Σύλλογο Φίλων Νοσοκομείου.

Επισκέφτηκε ακόμα το αεροδρόμιο, σε μια ακόμα παρουσίαση του πληροφοριακού  συστήματος-πρέπει να είναι η τρίτη φορά που προβάλλεται το γεγονός, ο STYLE 100 έχει αναφερθεί σε αυτό δύο, στο πρόσφατο παρελθόν-παρουσία του δημάρχου Σητείας Γ. Ζερβάκη, του περιφερειακού συμβούλου τουριστικής ανάπτυξης και προβολής του Λασιθίου Γιάννη Ανδρουλάκη, του αερολιμενάρχη Σητείας Δημήτρη Βερίγου  του Προέδρου των Ξενοδόχων Ιωάννη Κακουράκη και του Περιφερειακού Συμβούλου Γ.Τσιφετάκη

ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

http://STYLE100FM.GR

 

 

 

 

 

 

RELATED ARTICLES

Τελευταία Νέα