Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΣΗΤΕΙΑΘ. Πετρουλάκης στον STYLE100: Πως εγγυάται η ΔΕΥΑΣ την ποιότητα του πόσιμου...

Θ. Πετρουλάκης στον STYLE100: Πως εγγυάται η ΔΕΥΑΣ την ποιότητα του πόσιμου νερού;(ηχητικό)

Την εκτίμηση πως έχει γίνει υπέρβαση του επιτρεπτού ορίου χλωρίου στο πόσιμο νερό σε πολλές κοινότητες (Συκιά, Παπαγιαννάδες, Σκλάβοι κ.α ) εξέφρασε, μιλώντας στον STYLE 100 και τον Κώστα Γραμμενίδη ο πρώην πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Άρδευσης και Αποχέτευσης Σητείας (ΔΕΥΑΣ), Θεόδωρος Πετρουλάκης, την περίοδο 2011-2014, αφήνοντας αιχμές για την σημερινή διοίκηση ενώ έθεσε το ερώτημα , πως εγγυάται ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΣ την ποιότητα του νερού, όπως έχει δηλώσει.

Ο κ. Πετρουλάκης αναφέρθηκε  στην έντονη οσμή , που παραπέμπει σε υπέρβαση της ποσότητας χλωρίου, κάτι εξαιρετικά επικίνδυνο για την δημόσια υγεία. Ο πρόεδρος της κοινότητας Συκιάς, σύμφωνα με τον ίδιο, έχει ενημερώσει εγγράφως της ΔΕΥΑΣ για το θέμα και αναμένονται απαντήσεις.

Πάντως, οι μετρήσεις των δειγμάτων του νερού, δεν αναρτώνται στην ηλεκτρονική σελίδα της δημοτικής επιχείρησης , όπως είπε ο κ. Πετρουλάκης.

Ο ίδιος έκανε εκτενή αναφορά στα όσα έγιναν για το νερό επί δημαρχίας Πατεράκη και δίκης του προεδρίας στην ΔΕΥΑΣ, θέλοντας να απαντήσει στις επικρίσεις που έχουν διατυπωθεί από τον σημερινό πρόεδρο Σταύρο Συλλιγαρδάκη.

Μεγάλο χρόνο αφιέρωσε στο ΤΟΕΒ Παπαγιαννάδων, όπου συμμετέχει, ενώ διατύπωσε επικρίσεις προ την δημοτική αρχή για μηδενικό έργο στο λιμάνι, μαζί με την εγκατάλειψη της κρουαζιέρας.

ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

http://STYLE100FM.GR

 

RELATED ARTICLES

Τελευταία Νέα