Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΣΗΤΕΙΑΚαθαρισμός Ναυτικού Ομίλου Σητείας στο Μόχλος

Καθαρισμός Ναυτικού Ομίλου Σητείας στο Μόχλος

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Κυριακή 29 Μαΐου 2022, πραγματοποιήθηκε καθαρισμός του λιμανιού στο Μόχλος, από το Ναυτικό Όμιλο Σητείας προσελκύοντας το ενδιαφέρον αρκετού κόσμου κάθε ηλικίας. Κάθε χρόνο ελπίζουμε πως η ανάσυρση σκουπιδιών από το βυθό της θάλασσας θα είναι μικρότερη, ωστόσο τα δεδομένα μας δείχνουν ότι ακόμα έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε αν επιθυμούμε έναν καθαρό βυθό και ένα υγιές περιβάλλον.

Ο καθαρισμός του Λιμανιού έλαβε χώρα εντός νερού με την ομάδα υποβρύχιων δραστηριοτήτων του Ομίλου μας αλλά και ανεξάρτητων δυτών να δίνουν το δυναμικό παρόν καθώς και με τη βοήθεια της ομάδα των SUPερς του ΝΟΣ που συνέβαλλαν επίσης στο έργο έπειτα από την καθοδήγηση των έμπειρων δυτών. Ωστόσο, ο καθαρισμός έλαβε χώρα και εκτός νερού και συγκεκριμένα στη χερσαία ζώνη όπου εθελοντές κάθε ηλικίας συνεργάστηκαν άψογα με κοινό στόχο να καθαρίσουμε το λιμάνι.

Για μια ακόμα χρονιά είμαστε ευγνώμονες σε όλους όσους ήρθαν και αφιέρωσαν την Κυριακή τους σε αυτή τη δράση του Ομίλου, η συμμετοχή σας αποτελεί τη μεγαλύτερη ανταμοιβή και για εμάς αλλά και για ολόκληρη τη Σητεία.

Πιο συγκεκριμένα, θέλουμε να ευχαριστήσουμε χωρίς σειρά προτεραιότητας τις παρακάτω ομάδες και φορείς.

  1. Όλους τους χορηγούς επικοινωνίας Μ.Μ.Ε.
  2. Λιμεναρχείο Σητείας
  3. Δήμο Σητείας
  4. Τους Εθελοντές Φωτογράφους
    α). Derek Boyd & Liz Drummond
  5. Την ομάδα υποβρυχίων δραστηριοτήτων του Ομίλου μας που αγκαλιάζουν κάθε χρόνο την δράση του καθαρισμού και την έχουν κάνει θεσμό τα τελευταία 16 χρόνια.
  6. Την ομάδα Όρθιας Σανιδοκωπηλασίας S.U.P. του Ομίλου μας για τη συνεισφορά τους από θαλάσσης.
  7. Ευχαριστούμε τα καταστήματα του Μόχλος που στήριξαν με την οικονομική χορηγία τους τον Αθλητή μας Στέλλιο Χριστάκη για την συμμετοχή του στο Πανελλήνιο αγώνα Υποβρύχιας αλιείας στην Σύρο Ιούλιος 2022.
  8. Τον κύριο Φραγκιαδάκη, για την διάθεση της βάρκας του, καθώς κρίθηκε αναγκαία η διάσωση 2 γυναικών που έκαναν SUP στην γύρω περιοχή, από τα μέλη του Ναυτικού Ομίλου Σητείας.
  9. Την καταδυτική ομάδα του ξενοδοχείου Aldiana και την υπεύθυνη Νίκη Μαρντερ.

 

 

 

Και φυσικά Τεράστιο Ευχαριστώ, σε όλους τους εθελοντές που αφιέρωσαν την πολύτιμη Κυριακή τους στη δράση μας και ήρθαν με τα παιδιά τους, τα σανίδια τους, τις βάρκες τους και πάνω από όλα με την καλή τους διάθεση και απογείωσαν τη συγκεκριμένη δράση.

 

Με εκτίμηση

Το Δ.Σ. του ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΣΗΤΕΙΑΣ

 

 

RELATED ARTICLES

Τελευταία Νέα