Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΑΓΡΟΤΙΚΑΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΖΗΜΙΩΝ ΚΑΡΠΟΔΕΣΗΣ

ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΖΗΜΙΩΝ ΚΑΡΠΟΔΕΣΗΣ

 

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία της συλλογής των στοιχείων ,για τις πρόσφατες ζημιές τόσο στις ελιές όσο και στα αμπέλια, τα οποία όπως έχουν αποτυπωθεί από τους εκπροσώπους των Αγροτικών Συνεταιρισμών και των Τοπικών Κοινοτήτων είναι απογοητευτικά και για τις δυο καλλιέργειες.

Επειδή το πρόβλημα της καταστροφής παρατηρείται και αναφέρεται σε όλη την Κρήτη, θεωρήσαμε σκόπιμο σε συνεργασία με τον Δήμαρχο Σητείας κ. Ζερβάκη, τον Πρόεδρο του Αγροτικού Συλλόγου Σητείας κ. Τσιφετάκη και σε συνεννόηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Ν. Λασιθίου κ. Ανδρουλάκη, να ενεργήσουμε από κοινού , με τους υπόλοιπους φορείς της Κρήτης να συμμετέχουμε στην επιτροπή συντονισμού και να προβούμε στις απαραίτητες ενέργειες και διεκδικήσεις.

Για το σκοπό αυτό, επικοινωνήσαμε με τους εκπροσώπους των αγροτικών φορέων του Ηρακλείου και με την επιτροπή που έχει συσταθεί στην περιφέρεια Κρήτης με την επίβλεψη του περιφερειάρχη κ. Αρναουτάκη, προκειμένου να ενεργήσουμε από κοινού για το όποιο θετικό αποτέλεσμα μπορεί να έχουμε , με δεδομένο ότι οι ζημιές δεν καλύπτονται από τον ασφαλιστικό κανονισμό του ΕΛΓΑ.

 

 

Με εκτίμηση,

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

 

 

 

Μανώλης Μαυροματάκης

RELATED ARTICLES

Τελευταία Νέα