Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου, 2023
spot_img
ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΜήνυμα Περιφερειάρχη Κρήτης  για την Εργατική Πρωτομαγιά

Μήνυμα Περιφερειάρχη Κρήτης  για την Εργατική Πρωτομαγιά

1η Μαΐου 2022

 

Μήνυμα Περιφερειάρχη Κρήτης  για την Εργατική Πρωτομαγιά

 

Στη συνεργασία της Περιφέρειας Κρήτης με τους φορείς της απασχόλησης για την βελτίωση των εργασιακών συνθηκών αλλά και  στον κοινό στόχο, της εδραίωσης κλίματος ασφάλειας που θα εγγυάται την κοινωνική ευημερία των εργαζομένων, αναφέρεται στο μήνυμα του για την Εργατική Πρωτομαγιά, ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.

Συγκεκριμένα στο μήνυμα του-δήλωση, ο Περιφερειάρχης Κρήτης, αναφέρει:

«Η Εργατική Πρωτομαγιά είναι ημέρα αφιερωμένη στους αγώνες των εργαζομένων. Μας υπενθυμίζει την αξία της συλλογικής δράσης για τη διεκδίκηση των δικαιωμάτων τους. Σε μια περίοδο κατά την οποία ο πλανήτης δοκιμάζεται από αλλεπάλληλες κρίσεις η προστασία της εργασίας, η δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, η ασφάλεια στους χώρους δουλειάς και η διεύρυνση της παραγωγικής δραστηριότητας είναι ζητήματα που βρίσκονται στο επίκεντρο των προτεραιοτήτων μας.

Ως Περιφέρεια Κρήτης σε συνεργασία με τους φορείς της απασχόλησης, τα σωματεία και τις ενώσεις των εργαζομένων, συνεχίζουμε την προσπάθεια, προκειμένου όλοι μαζί να βελτιώσουμε τις εργασιακές συνθήκες. Κοινός μας στόχος η εδραίωση ενός κλίματος ασφάλειας που θα εγγυάται την κοινωνική ευημερία των εργαζομένων.»

RELATED ARTICLES

Τελευταία Νέα