Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΣΗΤΕΙΑΜε αισιόδοξα μηνύματα επανήλθε η Τελετή Απονομής Πτυχίων στο Μεσογειακό Πανεπιστήμιο(βιντεο-φωτο)

Με αισιόδοξα μηνύματα επανήλθε η Τελετή Απονομής Πτυχίων στο Μεσογειακό Πανεπιστήμιο(βιντεο-φωτο)

Με αισιόδοξα μηνύματα επανήλθε η Τελετή Απονομής Πτυχίων στο Μεσογειακό Πανεπιστήμιο

 

Με δεδομένη την καλή πορεία των αποφοιτών του τμήματος Διατροφής και  Διαιτολογίας  του τμήματος Σητείας  του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου, έγινε σήμερα διπλή τελετή Καθομολόγησης και Απονομής πτυχίων στους αποφοίτους  της Σχολής Επιστημών Υγείας , μιας και οι περιορισμοί που επέβαλε η επιδημία, δεν επέτρεψε να πραγματοποιηθούν τις προηγούμενες χρονιές οι εκδηλώσεις .

Η εκδήλωση, πέρα από τον χαρμόσυνο ,έτσι κι αλλιώς χαρακτήρα είχε και αισιόδοξα μηνύματα  από τους ομιλητές.

Ο κοσμήτορας του Πανεπιστημίου κ. Ζαφειρόπουλος, αναφέρθηκε στην αύξηση των μόνιμων καθηγητών  του ΕΛΜΕΠΑ, που οδηγεί σε μεγαλύτερες επιστημονικές και φοιτητικές επιδόσεις.

Η πρόεδρος του τμήματος Αναστασία Μαρκάκη επισήμανε πως αυτό το Περιφερειακό Τμήμα, δεν έχει τίποτα ζηλέψει από κεντρικότερες σχολές.

Στις πολλές δυνατότητες που δίνονται στους αποφοίτους αναφέρθηκε ο δήμαρχος Σητείας Γιώργος Ζερβάκης

Εκ μέρους της Στέγης Βιτσέντζος Κορνάρος, ο Αντώνης Ανηψητάκης εστίασε στην υψηλή καλλιτεχνική στάθμη του ποιητή, γέννημα θρέμμα  της περιοχής. Ισότιμος και ισάξιος όπως είπε με τον Θερβάντες και τον Σέξπιρ. Η Στέγη, χάρισε στους πρωτεύσαντες αντίτυπα του Ερωτόκριτου.

Στην  προσφορά των αποφοίτων της Σχολής στον τομέα της Υγείας αναφέρθηκε η αναπληρώτρια διοικήτρια του Νοσοκομείου  Σητείας Μαρία Δαρατσιανιού.

ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

http://STYLE100FM.GR

 

 

 

 

 

RELATED ARTICLES

Τελευταία Νέα