Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΣΗΤΕΙΑΜε μεγάλη συμμετοχή ολοκληρώθηκε το 5ο Sitia Geopark Trial(φωτο)

Με μεγάλη συμμετοχή ολοκληρώθηκε το 5ο Sitia Geopark Trial(φωτο)

Το Γεωπάρκο Σητείας τα κατάφερε και πάλι να στήσει μια γιορτή για όλους τους ανθρώπους που έχουν μάθει να αγαπούν τις γωνιές αυτές της Κρήτης και αυτούς που, με τέτοιες ευκαιρίες, γνωρίζουν και μεταφέρουν τις εντυπώσεις  τους στον περίγυρο τους, «κτίζοντας» έτσι την επισκεψιμότητα των επόμενων χρόνων.

Η γιορτή, όπως την ονομάσαμε, από την εντύπωση πού αποκόμισαν όσοι συμμετείχαν και όσοι παρακολούθησαν ήταν το 5ο   Sitia Geopark Trial που πραγματοποιήθηκε σήμερα με μεγάλη συμμετοχή, αποδεικνύοντας τόσο την δυναμική και την δημοφιλία  που έχει αποκτήσει το Γεωπάρκο, αλλά και την καλή προετοιμασία που προηγήθηκε από τους διοργανωτές, τον Συντονιστή του Γεωπάρκου Βαγγέλη Περάκη και τον πρόεδρο του ΔΟΚΑΣ Κωστή Λυμπερίου, μαζί με τους εθελοντές, και όλους όσους στήριξαν την οργάνωση.

Εξαιρετικής ομορφιάς διαδρομές,  Ζάκρος και Κάτω Ζάκρος, Σίτανος, Σκαλιά, για  πολλές κατηγορίες(δρόμος, ανώμαλος δρόμος , πεζοπορία) και για διαφορετικές αποστάσεις. Πολύ σημαντικό πως δεν ξεχάστηκαν τα άτομα με αναπηρία. Υπήρχε ειδική διαδρομή και για τα ΑμεΑ.

Μια άρτια διοργάνωση, όπως αξίζει στο μοναδικής ομορφιάς, σημασίας και βαρύτητας Γεωπάρκο της Σητείας και της UNESCO.

ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

http://STYLE100FM.GR

(Οι φωτογραφίες είναι του Μιχάλη Γιαννακάκη)

 

 

RELATED ARTICLES

Τελευταία Νέα