Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΣΗΤΕΙΑΜε μεγάλη συμμετοχή υλοποιήθηκε η καλλωπιστική πρωτοβουλία του Σούπερ Μάρκετ Χαλκιαδάκης(βιντεο-φωτο)

Με μεγάλη συμμετοχή υλοποιήθηκε η καλλωπιστική πρωτοβουλία του Σούπερ Μάρκετ Χαλκιαδάκης(βιντεο-φωτο)

 

«Άνθισε» το τσιμέντο» , με  την πρωτοβουλία κοινωνικής ευθύνης των Σούπερ Μάρκετ Χαλκιαδάκη, σε μια εθελοντική δράση που πραγματοποιήθηκε σήμερα με την αρωγή και την στήριξη του Δήμου Σητείας και την προσωπική παρουσία της αντιδημάρχου Πρασίνου και Καθαριότητας Ελένης Πλατανάκη, που με τους εθελοντές,τους υπαλλήλους της Υπηρεσίας Πρασίνου του Δήμου που πρόθυμα συμμετείχαν και τους εργαζόμενους του σουπερμάρκετ , προετοίμασαν από νωρίς τον χώρο γύρω από το σουπερμάρκετ , με εγκατάσταση ακόμα και καινούργιων δικτύων ποτίσματος για αυτήν την καλλωπιστική πρωτοβουλία.

Διακόσια εξήντα φυτά σε παρτέρι που ξεπερνά τα πεντακόσια μέτρα, ομορφαίνουν από σήμερα την ευρύτερη περιοχή.

Είναι μια δράση που έρχεται σε συνέχεια της δωρεάς εφτά μεγάλων και δέκα μικρών κάδων ανακύκλωσης από την αλυσίδα Χαλκιαδάκης στον Δήμο Σητείας, όπως σημείωσε ο υπεύθυνος μάρκετινγκ της αλυσίδας των σουπερμάρκετ  Μιχάλης Τζαγκαράκης που βρέθηκε στην Σητεία για την υλοποίηση της  πρωτοβουλίας.

Αφού ευχαρίστησε τον δήμο και την αντιδήμαρχο για την συνεργασία, που είναι ουσιαστική, αφού καθορίζονται οι χώροι της πόλης που έχουν περισσότερη ανάγκη από παρόμοιες επεμβάσεις, σημείωσε πως η συνεργασία ανάμεσα στον ιδιωτικό και τον δημόσιο τομέα μπορεί να είναι αποτελεσματική, όπως απέδειξε και η σημερινή μέρα.

Μάλιστα, άφησε να εννοηθεί πως τέτοιες στοχευμένες παρεμβάσεις από την αλυσίδα Χαλκιαδάκη θα συνεχιστούν , δηλώνοντας πως είναι «δίπλα στους Σητειακούς πολίτες και τους πολίτες όλης της Κρήτης».

Την διάσταση της ευαισθητοποίησης των δημοτών για το περιβάλλον, μέσα από τέτοιες κινήσεις, ανέδειξε η Ελένη Πλατανάκη. 

Η αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Πρασίνου έκανε  ειδική αναφορά στην μεγάλη συμβολή των εθελοντών και των εργαζόμενων στο σουπερμάρκετ , που με την συμμετοχή τους οδήγησαν  στην επιτυχία του εγχειρήματος.

Η Ελένη Πλατανάκη, αναφερόμενη και στην δωρεά των κάδων ανακύκλωσης, ευχαρίστησε στο πρόσωπο του Μιχάλη Τζαγκαράκη την επιχείρηση Χαλκιαδάκη και τους ανθρώπους της , που όπως είπε, «πάντα είναι αρωγοί σε ο τι  τους ζητήσουμε για την πόλη και το περιβάλλον».

ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

http://STYLE100FM.GR

 

 

RELATED ARTICLES

Τελευταία Νέα