Παρασκευή, 26 Ιουλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΑΠΟΨΕΙΣΝίκος Λαντζανάκης: ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ -ΑΣΤΡΟΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΗ ΣΥΚΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ?

Νίκος Λαντζανάκης: ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ -ΑΣΤΡΟΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΗ ΣΥΚΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ?

ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ -ΑΣΤΡΟΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΗ ΣΥΚΙΑ.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ?

 

Ο Θοδωρης  Πετρουλακης εξέφρασε προ ολίγων ημερών την ανησυχία του για την τύχη του.

Ο δημος σιωπά και αποφεύγει να δώσει απαντήσεις.

Ο χρόνος τρέχει και το πρόγραμμα εκπνέει στο τέλος του έτους . Ο κίνδυνος απένταξης είναι πλέον ορατός .

Κάποιοι ολιγωρούν όταν κάποιοι άλλοι έτρεχαν για να το εντάξουν .

Θυμάμαι χαρακτηριστικά τον Τερζή να κάνει αγώνα δρόμου γι αυτό το έργο και στις 17/10/2017 πήγε αυθημερόν στην Κύπρο και συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Κυπριακής δημοκρατίας , έχοντας την γυναίκα του στο μαιευτήριο η οποία γέννησε την επόμενη ημέρα ! Μια ημέρα πριν ήταν στην Κάτω Ζάκρο για τον αγώνα του Γεωπάρκου .

Σαν αναγνώριση αυτής της προσπάθειας η νέα δημοτική αρχή (που έχει παλιώσει πλέον) φρόντισε στη θέση του Τερζή να βάλει αυτόν που δημιουργούσε συνεχώς προσκόμματα στο έργο  με αστήριχτες καταγγελίες σε υπηρεσίες πού όμως δημιουργούσαν καθυστερήσεις και αλλαγές στον αρχικό σχεδιασμό γιατί τα χρονικά περιθώρια ήταν ασφυκτικά.

Και βέβαια έναν αντιδήμαρχο τεχνικών υπηρεσιών μεταγραφή από άλλη δημοτική παράταξη ο οποίος από την πρώτη στιγμή ήρθε σε σφοδρή κόντρα με τον κύριο Τερζή προσπαθώντας να απαξιώσει και να οικειοποιηθεί (απίστευτο ! ) και αυτό το έργο

Κάποιοι βάζουν την πρόοδο του τόπου ακόμα και πάνω από την οικογένεια τους, ενώ κάποιοι άλλοι τα βρίσκουν έτοιμα και αδιαφορούν για τον αγώνα που έγινε προκειμένου να υλοποιηθούν .

 

Εύχομαι να πάνε όλα καλά και οι όποιες ανησυχίες  έχουμε να μην ισχύουν και να οφείλονται στα συνήθη παιχνίδια που κάνει η δημοτική αρχή και στην τακτική της να αρνείται να ενημερώσει για πράγματα που είναι σε εξέλιξη .

Γιατί από όσα γνωρίζω το κτιριακό κομμάτι έχει συμβασιοποιηθεί

από το καλοκαίρι και δεν έχει ξεκινήσει ενώ η προμήθεια τηλεσκοπίων και άλλων οργάνων δεν έχει δημοπρατηθεί .

 

Νίκος Λαντζανακης

 

 

RELATED ARTICLES

Τελευταία Νέα