Παρασκευή, 14 Ιουνίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΣΗΤΕΙΑ ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΩΛΑΚΗΣ: Επιστολή στον Αντιπεριφερειάρχη -Οι εργασίες αποκαταστάσεις να ξεκινήσουν άμεσα

 ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΩΛΑΚΗΣ: Επιστολή στον Αντιπεριφερειάρχη -Οι εργασίες αποκαταστάσεις να ξεκινήσουν άμεσα

 

Κε Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου Γιάννη Ανδρουλάκη Γνωρίζετε την εκτίμησή μου προς το πρόσωπό σας την οποία μάλιστα έχω εκφράσει δημόσια.

Έχουμε συναντηθεί αρκετές φορές και πάντα η κουβέντα μας θέλω να πιστεύω είναι ενδιαφέρουσα και εποικοδομητική.

Γνωρίζω δε ότι κάποια από τα θέματα που σας έχω μεταφέρει (Κουφονήσι, Πλωτοί Λιμένες σε Ζάκρο, Ξερόκαμπο και Κουφονήσι, κ.α.) είναι σε καλό δρόμο όπως με έχετε ενημερώσει τηλεφωνικά.

Για αυτά τα θέματα μπορούμε να περιμένουμε. Έχουμε υπομονή.

Για τα έργα όμως που αφορούν την αποκατάσταση των ζημιών από τη καταστροφική πλημμύρα του περασμένου οκτώβρη η υπομονή μας έχει εξαντληθεί.

Έχουν περάσει 5 μήνες και η κατάσταση-το γνωρίζετε- είναι τραγική. Στο Πισκοκέφαλο, στη Ρούσσα Εκκλησιά, στο παραλιακό μέτωπο κ.α.

Είναι ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ να ξεκινήσουν άμεσα οι διαδικασίες αποκατάστασης.

Γνωρίζω ότι προσπαθείτε, γνωρίζω ότι έχετε έτοιμες μελέτες, γνωρίζω όμως ότι είστε εγκλωβισμένος στη γραφειοκρατία του κρατικού μηχανισμού.

(Πρέπει να γνωρίζετε ότι τη καθυστέρηση της χρηματοδότησης από το αρμόδιο υπουργείο τη χρεώνεστε εσείς. Μήπως υπάρχει σκοπικόμητα;) Πρέπει ΑΜΕΣΑ να ξεκινήσουν οι παρεμβάσεις.

Ως αντιπολίτευση έχουμε θέσει κατ’ επανάληψη το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο. Η Δημοτική Αρχή πετάει το μπαλάκι στη Περιφέρεια δηλαδή σε σας.

Ο συμπολίτης μας όμως που κείτεται αιμόφυρτος στην άσφαλτο και ο οποίος σώθηκε από θαύμα, δεν ενδιαφέρεται τίνος αρμοδιότητα είναι η αποκατάσταση του δρόμου.

Έχουμε προτείνει να συνεργαστεί η Δημοτική Αρχή- ο οποία δεν μπορεί να αποποιείται των ευθυνών- μαζί σας με κάποια προγραμματική σύμβαση.

Αξιοποιείστε ιδίους πόρους. Κάντε απ’ ευθείας ανάθεση.

Κάντε κάτι άμεσα.

ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΩΛΑΚΗΣ

RELATED ARTICLES

Τελευταία Νέα