Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΑΠΟΨΕΙΣ Πατεράκης θεόδωρος Πρώην Δήμαρχος Σητείας : ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ...

 Πατεράκης θεόδωρος Πρώην Δήμαρχος Σητείας : ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΜΕ ΤΟΝ  Κ.ΠΛΑΚΙΩΤΑΚΗ..

 

 

Πραγματοποιήθηκε  συνάντηση της  δημοτικής αρχής και του κ. Πλακιωτάκη στον χώρο του δημοτικού συμβουλίου.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η ενημέρωση …

Από τη συνάντηση μπορεί να εξαχθούν τα παρακάτω συμπεράσματα.

  1. Όσον αφορά το τμήμα του ΒΟΑΚ Καβούσι – Χαμέζι  μετά το 2020 που ανέλαβε η νέα δημοτική αρχή δεν έχει υπάρξει καμία εξέλιξη στο θέμα.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ. Η σημερινή κυβέρνηση, με την ανοχή και της δημοτικής αρχής μας κοροϊδεύει

Να σημειώσουμε επίσης ότι και τα τμήματα Χερσόνησος- Νεάπολη και Νεάπολη-Άγιος Νικόλαος, μετά την προεκλογική φιέστα του κ. Πρωθυπουργού έχουν σταματήσει…

  1. Το πολυδύναμο περιφερειακό ιατρείο Μακρύ Γιαλού δεν έχει ενταχθεί στο ταμείο ανάκαμψης όπως έλεγαν οι κυβερνητικοί παράγοντες και ο Δήμαρχος.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ. Άλλη μία κοροϊδία στην τοπική κοινωνία. Να σημειώσουμε ότι πλέον το οικόπεδο, με βάση τους όρους της διαθήκης, κινδυνεύει να χαθεί….

  1. Ο ΝΟΑΚ από Σητεία-Μακρύ Γιαλός- Ιεράπετρα έχει παγώσει τώρα και 4 χρόνια…
  2. Η κατάσταση στα νοσοκομεία του νομού Λασιθίου δεν θα βελτιωθεί, αφού η σκέψη που επικράτησε στη συνάντηση ήταν ότι πρέπει να γίνει μία καλύτερη διαχείριση και συνεργασία του υπάρχοντος προσωπικού των νοσοκομείων.
  3. Κανένα σημαντικό έργο στο Δήμο Σητείας ( Δημαρχείο, αστεροσχολείο, βιολογικοί  Παλαικάστρου και Σητείας, ανάπλαση στην πόλη της Σητείας κλπ) δεν προχωράει λόγω έλλειψης χρηματοδότησης η λόγω λάθους χειρισμών από τη δημοτική αρχή.
  4. Η λιμνολεκάνη της Σητείας 1,5 χρόνο μετά την μεγάλη πλημμύρα ακόμη να καθαριστεί.!!!
  5. Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας αντί να αυξάνει, υφαρπάζει πόρους από την αυτοδιοίκηση ,( τέλη παρεπιδημούντων, ενοικίαση παραλιών.)

8.Οι δημοτικές επιχειρήσεις ύδρευσης αποχέτευσης(ΔΕΥΑ)   καταργούνται και γίνεται ενιαία διαχείριση τον υδάτων σε περιφερειακό επίπεδο .

 

Πατεράκης θεόδωρος

Πρώην Δήμαρχος Σητείας

RELATED ARTICLES

Τελευταία Νέα