Παρασκευή, 8 Δεκεμβρίου, 2023
spot_img
ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΣΗΤΕΙΑΣε εγκάρδιο κλίμα πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στο Ηράκλειο συνάντηση του Υφυπουργού Αθλητισμού...

Σε εγκάρδιο κλίμα πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στο Ηράκλειο συνάντηση του Υφυπουργού Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη με το Δήμαρχο Σητείας κ. Γιώργο Ζερβάκη.

             

Σε εγκάρδιο κλίμα και σε πνεύμα συνεργασίας πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στο Ηράκλειο συνάντηση του Υφυπουργού Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη με το Δήμαρχο Σητείας κ. Γιώργο Ζερβάκη.

Στη συνάντηση τέθηκαν θέματα αθλητισμού και συγκεκριμένα η έλλειψη αθλητικών υποδομών στο Δήμο, καθώς και η αναγκαιότητα συντήρησης και αναβάθμισης των υφιστάμενων εγκαταστάσεων.

Ο κ. Δήμαρχος επέδωσε στον Υφυπουργό τεχνικά δελτία για την κατασκευή στεγάστρου στις κερκίδες του δημοτικού σταδίου και την αντικατάσταση των πυλώνων φωτισμού, παρεμβάσεις που κρίνονται απαραίτητες δεδομένου ότι σύντομα θα ξεκινήσει η κατασκευή στίβου περιμετρικά του χώρου του γηπέδου και η αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών.

 

Από τον κ. Υφυπουργό δόθηκε η υπόσχεση για άμεση εξέταση των αιτημάτων και εκφράστηκε η πρόθεση για τη χρηματοδότηση και υλοποίηση των έργων.

 

Ο κ. Δήμαρχος ευχαρίστησε τον Υφυπουργό και δόθηκε η διαβεβαίωση για επανάληψη των συναντήσεων.

 

      

RELATED ARTICLES

Τελευταία Νέα