Πέμπτη, 8 Ιουνίου, 2023
spot_img
ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΣΗΤΕΙΑΣτο  σημείο ανάπλασης του παραλιακού μετώπου του Κουρεμένου της Τ.Κ. Παλαικάστρου βρέθηκε...

Στο  σημείο ανάπλασης του παραλιακού μετώπου του Κουρεμένου της Τ.Κ. Παλαικάστρου βρέθηκε σήμερα το πρωί ο Δήμαρχος Σητείας κ Γιώργος Ζερβάκης

Στο  σημείο ανάπλασης του παραλιακού μετώπου του Κουρεμένου της Τ.Κ. Παλαικάστρου βρέθηκε σήμερα το πρωί ο Δήμαρχος Σητείας κ Γιώργος Ζερβάκης, συνοδευόμενους από τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών κ Γιάννη Παπαδάκη, τον Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας και αρμόδιο της  Δημοτικής Ενότητας Ιτάνου κ Γιώργο Αιλαμάκη και τον πρόεδρο της Τ.Κ. Παλαικάστρου κ Νίκο Χατζηδάκη.

 

Ο Δήμαρχος Σητείας εξέφρασε την ικανοποίηση του για την πορεία του έργου και ζήτησε από τον εργολάβο την ολοκλήρωση των εργασιών ανάπλασης το συντομότερο δυνατό, προκειμένου να υπάρχει απρόσκοπτη πρόσβαση στην περιοχή αφού ήδη είναι αυξημένη η επισκεψιμότητα.

 

Η αποδέσμευση  του εργολάβου  μετά την ολοκλήρωση των εργασιών, θα σημάνει και την έναρξη ενός άλλου σημαντικού  έργου, άμεσης προτεραιότητας,  του Αστεροσχολείου στην Τ.Κ. Συκιάς, ένα έργο ιδιαίτερης σημασίας με συγκεκριμένα χρονοδιαγράμματα.

 

Ο κ Ζερβάκης είχε την ευκαιρία επίσης να επισκεφθεί και το λιμανάκι του Κουρεμένου όπου η ολοκλήρωση των εργασιών της γλίστρας των αλιευτικών σκαφών αλλά και στο κιόσκι των ψαράδων έχουν αναβαθμίσει τις υπηρεσίες προς τους επαγγελματίες αλιείς καθώς και στους επισκέπτες της περιοχής.

 

Λίγο πριν την αναχώρηση του από το Παλαίκαστρο, ο Δήμαρχος Σητείας είχε μια σύντομη συνάντηση με την Ιατρό  τού Περιφερειακού Ιατρείου Παλαικάστρου το οποίο ξεκίνησε ήδη την λειτουργία του, προσφέροντας ένα αίσθημα ασφάλειας σε ντόπιους και επισκέπτες, σε ένα από τα σημαντικότερα τουριστικά σημεία του Δήμου .

 

Η διαδικασία υλοποίησης ουσιαστικών έργων  και βελτιώσεων, όχι μόνο εντός της πόλης αλλά και στον ευρύτερο Δήμο είναι σε εξέλιξη, με παρεμβάσεις  οι οποίες είναι αναγκαίες και βελτιώνουν συνθήκες διαβίωσης σε δημότες και επισκέπτες.

 

RELATED ARTICLES
- Advertisment -spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα