Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΣΗΤΕΙΑΣυγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθεια από το Νοσοκομείο Σητείας

Συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθεια από το Νοσοκομείο Σητείας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ

 

Ολοκληρώθηκε από το Νοσοκομείο Σητείας η συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμοπαθείς Τουρκίας και Συρίας (φάρμακα, γάζες, αντισηπτικά, γάντια, ζεστά ρούχα για παιδιά και ενήλικες, κουβέρτες, κλινοσκεπάσματα, βρεφικές τροφές, παιδικά γάλατα τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη ατομικής υγιεινής).

Για πολλοστή φορά, στα συναισθήματα του απλού πολίτη της πόλης μας κυριαρχεί η αλληλεγγύη προς τους χειμαζόμενους γειτονικούς λαούς της Τουρκίας και Συρίας.

Οι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο μας βοήθησαν στην συγκέντρωση των ειδών, καθώς και στη διαλογή, στην ομαδοποίηση και στη συσκευασία, ώστε η βοήθεια να φτάσει οργανωμένα και στοχευμένα στους σεισμόπληκτους.

Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον και την συνεισφορά, όλων όσων συνέβαλαν στο να συγκεντρωθεί και να ομαδοποιηθεί η τόσο σημαντική βοήθεια.

Θα ήθελα ακόμη να ευχαριστήσω τον κ. Παπανικολάου Μανόλη που με το φορτηγό του μεταφέρθηκε η ανθρωπιστική βοήθεια στο νοσοκομείου Αγίου Νικολάου, για να παραληφθεί από την 7η ΥΠΕ και να προωθηθεί στις πληγείσες περιοχές.

Η Αναπληρώτρια Διοικήτρια

Μαρία Δαρατσιανού

RELATED ARTICLES

Τελευταία Νέα