Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΣΗΤΕΙΑΔιανομή ειδών παντοπωλείου και ειδών βασικής υλικής συνδρομής στους ωφελούμενους του προγράμματος...

Διανομή ειδών παντοπωλείου και ειδών βασικής υλικής συνδρομής στους ωφελούμενους του προγράμματος του ΤΕΒΑ

Διανομή ειδών παντοπωλείου και ειδών βασικής υλικής συνδρομής στους ωφελούμενους του προγράμματος του ΤΕΒΑ

 

Ο Δήμος Σητείας, το Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας και Αθλητισμού και η Διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Κρήτης ενημερώνουν τους πολίτες – δικαιούχους του ΤΕΒΑ, ότι στο πλαίσιο υλοποίησης της πράξης «ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ, ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ  ΔΑΠΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ 2018-2019 – ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΜΙS 5029840», θα πραγματοποιηθεί διανομή ειδών παντοπωλείου (γραβιέρα, λάδι, φασόλια, ζυμαρικά, παξιμάδι, ζάχαρη και ρύζι)  και ειδών βασικής υλικής συνδρομής (χαρτί υγείας, υγρό πιάτων, σκόνη πλυντηρίου, σαπούνι, οδοντόκρεμα, και καθαριστικό υγρό γενικής χρήσης) στους ωφελούμενους του ΤΕΒΑ. Ημερομηνία έναρξης  ορίζεται η Δευτέρα 20/02/2023 και ημερομηνία λήξης η Παρασκευή  24/02/2023, στο χώρο της Περιηγητικής Λέσχης Σητείας, 1ο χιλιόμετρο Σητείας – Ιεράπετρας (ΠΑΠΟΥΡΑ) και οι ώρες διανομής:  8:30 – 14:30

 

Οι ωφελούμενοι, προκειμένου να παραλάβουν τα προϊόντα που δικαιούνται, θα πρέπει να προσκομίσουν ταυτότητα ή διαβατήριο και να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ τους. Σε περίπτωση παραλαβής από άλλο άτομο είναι υποχρεωτική η εξουσιοδότηση.

 

Σημειώνεται ότι η διανομή αυτή είναι η 3η μετά τη διακοπή του Επισιτιστικού Προγράμματος, έπειτα από την επίλυση της δικαστικής διαμάχης των προμηθευτών.

 

Όλα τα προϊόντα που θα διατεθούν, έχουν ελεγχθεί μακροσκοπικά από τις Αρμόδιες Επιτροπές Παραλαβής  καθώς και από τις Αρμόδιες Υπηρεσίες (ΔΑΟΚ, Δ/ΝΣΗ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ).

 

Κατά τη διαδικασία της διανομής ενημερώνουμε τους ωφελούμενους πολίτες ότι θα τηρούνται όλα τα απαραίτητα μέτρα και οι ρυθμίσεις για την αντιμετώπιση της ανάγκης περιορισμού της διασποράς του Κορωνοϊού (COVID-19), σύμφωνα με τις εκάστοτε ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις και τις κατευθυντήριες οδηγίες που εκδίδονται από αρμόδιους φορείς.

 

 

 

 

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος

ΑΪΛΑΜΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

RELATED ARTICLES

Τελευταία Νέα